9 січня 2018 15:27

"Рух" ведет переговоры с известным украинским футболистом

Спортивний директор «Руху» Володимир Лапіцький розповів про останні трансферні новини клубу. Та зізнався, що найближчим часом жовто-чорну футболку одягне ще один відомий гравець.


Володимире Георгійовичу, Роман Никитюк вже другий новачок «Руху» зимового міжсезоння. Чому зупинили вибір саме на цьому центральному захисникові?

У нас було декілька варіантів серед центральних оборонців, ми радилися з тренерами, із президентом. Гадаю, під наш стиль гри Роман буде підходити найкраще, адже він хоча й молодий, та має великий досвід роботи з Віталієм Кварцяним – тренером, який вміє працювати з молоддю і дав путівку у життя багатьом футболістам. Плюс для центрального захисника - високий на зріст та кремезний. Ну і бажання самого гравця. Після нашої пропозиції майже не вагався - це пришвидшило переговори, і відтепер Роман Никитюк - гравець «Руху».

Назар Вербний повертається у розташування «Карпат», а Максим Грисьо залишається до літа у «Русі». Яка доля решти орендованих гравців?

Так, Грисьо буде захищати кольори нашого клубу до літа, Вербний їде на збори разом з «Карпатами», також із «зелено-білими» вирушать Ткачук і Козловський. Як каже наш президент, якщо ці футболісти будуть потрібні «Карпатам», то ми нічого з цим не вдіємо, окрім як відпустити.

Чи побачимо ми ще нових футболістів у складі «Руху»?

Ми зараз на стадії перемовин з одним доволі відомим в Україні футболістом, львів’янином. Хочеться, щоб він підсилив наш склад, це питання вирішиться до початку зборів.

Окрім придбань, кажуть, що є футболісти, які залишили або найближчим часом залишать команду. Йдеться про захисників?

Так від нас піде Андрій Маркович, він повертається в «Карпати», яким належить контракт, і вже там буде вирішуватися його подальша доля. На жаль, Марковича переслідували травми, але це хороший футболіст і людина. Також залишає нас Андрій Гурський. Хочеться їм щиро подякувати за великий внесок у розвиток нашого клубу. Гурський провів тут дуже багато часу, перемагав у різних турнірах. Бажаю обом здоров’я та успіхів в інших командах. Ми про них пам’ятаємо і вдячні за проведений у Винниках час.