4 січня 2018 11:42
1

Черкасский "Днепр" подписал опытного форварда

3 січня 2018 року в офісі Корпорації «Міжнародне фізкультурно-спортивне об’єднання «Футбольний клуб «Черкаський Дніпро» підписано угоду про співробітництво між футбольним клубом «Черкаський Дніпро» та Романом Локтіоновим. Термін дії угоди - 3 роки.

Роман Локтіонов народився 18 жовтня 1986 року в Олександрії. В 15-річному віці почав займатися футболом у школі місцевого ФК «Кристал-Аметист», пізніше перебравшись в школу МФК «Олександрія». У 2004-му році дебютував за основну команду, зігравши 30 матчів і забивши 3 м'ячі.

У 2006-му році Роман приєднався до кременчуцького «Кременя», потім в 2008-му – до «Ворскли», а в 2010-му році на правах оренди повернувся в рідний МФК «Олександрія».

Влітку 2010-го року перейшов в алчевську «Сталь», де став стабільним гравцем основної команди та в першому ж сезоні допоміг клубу стати бронзовим призером Першої ліги, а в сезоні 2012/13, забивши 10 голів, посприяв тому, що «Сталь» зайняла друге місце та отримала право підвищитися в класі. Однак влітку 2013 року алчевський клуб відмовився від участі в Прем'єр-лізі через скрутне фінансове становище, а Локтіонов знову повернувся в клуб Першої ліги — рідну «Олександрію».

В 2014-му році було ще одне повернення в «Сталь», але лише на один сезон, після якого, вже 2015-му році, футболіст підписав контракт з кропивницькою «Зіркою», у складі якої в 2016-му році йому вдалося завоювати золоті медалі Чемпіонату України серед команд Першої ліги та підвищитися в класі. Варто відзначити, що «Черкаський Дніпро» зайняв в тому сезоні друге місце.

У 2017-му році досвідчений нападник отримав перший легіонерський досвід, підписавши контракт з білоруським «Нєманом», зігравши в його складі 13 матчів і забивши 2 м'ячі. Останнім клубом Романа став ФК «Інгулець», за який в нинішньому сезоні 31-річний нападник провів 9 матчів та відзначився двома голами.

«Черкаський Дніпро» вітає Романа Локтіонова та його сім'ю і бажає нових перемог у складі червоно-біло-синіх!
лучше бы присмотрелись к Кравцу, очень стоящий пацан