24 грудня 2017 14:13

Сборная открытий Премьер-лиги полугодия от FootballHub

Наш Чемпіонат – це справжній hard-mode для будь-якого футболіста. Але саме така жорстка школа, може допомогти їм у становленні своєї майбутньої кар’єри. За першу половину цього сезону ми бачили безліч чудових голів, неймовірні камбеки та відверті розгроми. На цей раз редакція FootballHub вирішила створити власну збірну відкриттів Чемпіонату України за першу половину сезону.


Георгій Бущан – чергова нова зміна Шовковського. На даному етапі Георгій завоював місце в основі киян завдяки мінімальній кількості помилок і своїм надійним діям – а що ще треба класному голкіперу?



Артем Сухоцький – кадрові проблеми підкосили захист луганської команди і тут на сцену вийшов Сухоцький. Він став рятівною паличкою Вернидуба, який використовував Артема на всіх проблемних місцях і той не підводив.



Ардін Даллку – як і його брат Армен Ардін є безкомпромісним захисником, який ніколи не уникає боротьби. Трохи в ногу, трохи в м’яч – це про нього, але це лише добре, коли ти основний в команді Сачка. Бійцівські якості там цінуються.



Сергій Борзенко – екс-гравець Олімпіка став справжнім лідером захисту рівнян. Найнепоступливіша команда чемпіонату має не одне відкриття за це півріччя і харків’янин Борзенко перший з них.



Василь Кобін – післяроків в запасі за спиною Даріо Срни (не враховуючи оренди) Кобін повернувся у великий футбол. Неочікувано для багатьох Василь показує дуже хороший рівень гри – непоступливість в захисті і максимальний креатив в атаку – знахідка для команди Вірта. Чого лише вартують стандарти від Василя!



Алассан – опорник одеського Чорноморця засяяв яскравими барвами під керівництвом Олега Дулуба. Фрацузько-сенегальський футболіст випалює всю центральну зону поля – справжнє відкриття для функціонерів одеського клубу.



Сергій Мякушко – вибуховий футболіст став лідером Карпат, які переживають ненайкращі часи. Крім фантастичної швидкості всі дізналися про феноменальне виконання штрафних ударів Мяки.



Сергій Старенький – джокер Шарана не один раз приносив залікові пункти команді з Олександрії. Загострення – його друге ім’я та і голів не мало забив.



Микола Шапаренко – юне дарування академії Динамо (і ще раніше Іллічівця/Маріуполя) дає надію вболівальникам київського клубу, що нарешті з’явилася справжня 10, яку чекають з часів Белькевича…



Михайло Сергійчук – завжди був небезпечним форвардом, але підводила реалізація, що для нападника справа першочергова. Цього сезону справи з реалізацією пішли вгору, тому і місце серед найкращих у Михайла заслужене.



Олексій Хобленко – важко назвати лідером людину на якій тримається майже весь атакувальний потенціал команди. Якщо Чорноморець забиває гол, то майже завжди там буде прізвище Хобленко – фантастичні результати молодого нападника, чого лише вартує його переможний дубль в ворота Динамо.