18 грудня 2017 12:21

"Верес" покидают два футболиста

Народний Клуб "Верес" не продовжуватиме контракти із двома футболістами. Команду покинуть півзахисник Едгар Капаррос та нападник Василь Палагнюк. Цю інформацію повідомив головний тренер НК "Верес" Юрій Вірт.


Обоє футболістів, нагадаємо, приєдналися до "Вереса" на старті сезону. Василь Палагнюк зіграв за першу команду у 5-ти матчах, загалом провівши на полі 23 хвилини. Едгар Капаррос у поєдинках основного складу на поле не виходив.


Натомість, обоє футболістів регулярно грали за "Верес" U21. Василь Палагнюк у матчах за молодіжку відзначився одним голом, Едгар Капаррос у ворота наших суперників забивав тричі.


Народний клуб "Верес" дякує Василю Палагнюку та Едгару Капарросу за співпрацю і бажає хлопцям успіхів!


- Щодо усіх інших гравців, що виступали за нашу команду у першій частині сезону, то усіх їх ми чекаємо після відпустки. - повідомив головний тренер НК "Верес" Юрій ВІРТ. - Крім того, наразі ми ведемо перемовини із ще п`ятьма-шістьома потенційними новачками. І вже є певні успіхи у перемовинах. Не буду називати імен, поки ми не підпишемо контракти. Поки в нас є лише попередні домовленості. Але, гадаю, вже за тиждень зможемо говорити про якусь конкретику.