13 грудня 2017 11:39
4

Звезды Премьер-Лиги: Александр Тымчик


Стрімкий фланговий гравець із чудовими футбольними задатками.


У цій рубриці читач зможе ознайомлюватися зі стислими характеристиками футболістів, які виступають у Чемпіонаті Української Прем’єр-Ліги та з найкращого боку проявили себе в останньому календарному турі. Відповідні характеристики даватимуть професіонали своєї справи — колишні гравці й нинішні тренери, а також фахівці, завдання котрих — робити необхідні акценти.


Захисника «Сталі» характеризує експерт Артур Валерко:


Характеристика. Стрімкий фланговий гравець із чудовими футбольними задатками.


«Плюси» в грі. Найперше швидкість. Хороша права нога. Вміння загострити гру на своїй бровці. Взагалі — величезний потенціал закривати весь фланг, активно й продуктивно допомагаючи нападу.


«Мінуси» в грі. Відсутність досвіду. Деяка нервозність, яка проявлялася, наприклад, на початку сезону. Недостатня, як для наших умов, фізична потужність. Також Олександр поки що не дуже ефективний у плані забивання м’ячів і асистування.


Перспективи. Амплуа крайнього оборонця (тим паче — латераля) проблемне для сучасного футболу України, а Тимчик має найбільші задатки, найбільший талант із-поміж усіх українських гравців.

пока в "Динамо" "блистают" Морозюк и Кендзера молодым игрокам ловить нечего. Хотя большинство голов прилетает с фланга Морозюка пока он вояжирует у чужого флажка.
Погоджуюсь із тим, що Тимчик ще не готовий для першої команди. А от Михайличенко вже готов. Вважаю саме його найсильнішим фланговим захисником зараз за потенціалом.
Пока он (на мой взгляд), не дотягивает на игрока основы Динамо Киев. Он очень много ошибается в Стали, которая играет от защиты, а от защиты играть намного просто и легче, чем в атаке и создавать уметь. Вообщем ему надо ещё наигрываться в арендах.
Сховати
Buy shoe, ну пару лет у него есть еще)