12 грудня 2017 22:02
7

"Шахтер" достал. Как донецкий клуб испортил со всеми отношения

Донецький Шахтар в останні кілька місяців встиг стати найконфліктнішим клубом країни і налаштувати проти себе уболівальників, патріотів, воїнів АТО, а також тренерів і гравців. Факти ICTV згадують причини всіх конфліктів донецької команди.


Відмова включити гімн перед матчем УПЛ.

У матчі 4-го туру УПЛ Шахтар – ФК Маріуполь гірники першими порушили негласне правило програвати державний гімн перед іграми чемпіонату України. Це викликало чималий резонанс і донецький клуб почали звинувачувати у “зраді” навіть перші особи країни.

Відмова надягати футболки на підтримку ветеранів АТО

У матчі 17-го туру УПЛ Олімпік – Шахтар гірники першим з українських клубів відмовився підтримувати ветеранів АТО, заборонивши своїм футболістам надягати відповідні футболки. Більш того, генеральний директор Шахтар назвав подібну акцію – приниженням імені донецького клубу.

Як наслідок, Шахтар навів на себе цілу серію критичних стріл від патріотично налаштованих уболівальників, ветеранів АТО і футбольної громадськості.

Жорстка критика рефері матчу Зоря – Шахтар

Представників донецької команди дуже обурило рішення Сергія Бойка вилучити відразу трьох гравців Шахтаря в матчі проти луганської Зорі, якій чинний чемпіон у 8-х поступився – 1:2.

В ефірі програми Великий футбол ведучий Олександр Денисов охарактеризував суддівство Бойка таким, що “З таким суддівством ми опиняємося в плацкартному вагоні на бічній верхній полиці біля туалету”. А генеральний директор гірників Сергій Палкін і зовсім порадив коучу Паулу Фонсеці побити арбітра.

У свою чергу, дії Сергія Бойка на комітеті арбітрів були виправдані, а футболісти, тренери та експерти засудили таку поведінку донецької сторони.
Фактично за останніх років з десять Бойко єдиний з арбітрів, який не побоявся чесно відсудити матч проти кротів. Або йому гидко було, як судив Можаровський. І у нього, мабуть, ще залишилось почуття честі і гідності. А кротів гнали і зі Львова, з Одеси, чуть морди не набили їм в Харкові. Вони нагло і відкрито показують свою ненависть до України. То що вони тут роблять. Та ще й в Києві.
C первенства Украины кротов надо гнать. Гнать самой всраной метлой. Это лучший вариант. Надеюсь что после этого спектакля суди проявят солидарность по отношению к Бойко и за презрение к Героям АТО кротов будут откровенно засуживать.
Сховати
vk, Молодец Бойко, не струсил!
Игроки, тренеры и весь обслуживающий персонал крототварей, включая президента - КОНДОМЫ!!!
Сховати
Вячеслав, нет. Тренер у них ПОЗОРРО)
Я называю ЛуГ...оны!
Ну все сейчас на Ictv сережка боксер начнет гнать.