12 грудня 2017 14:09
2

Планы "Динамо": два сбора в Испании и много контрольных матчей

Матч проти «Олександрії» став для «Динамо» заключним у 2017 році. Гравці та тренери пішли у відпустку, побажавши один одному добре відпочити і весело провести новорічні свята.

Футболісти отримали від тренерського штабу програму індивідуальної роботи в період відпустки, щоб в належному стані підійти до тренувальних зборів. У Києві команда збереться 12-го січня, цього і наступного дня традиційно пройшовши медобстеження в клініці «Борис». Вранці 14-го січня динамівці в повному складі вирушать на добре знайомі місця в Марбелью, де до 27-го числа проведуть тренувальний збір. Орієнтовно команда проведе п'ять контрольних матчів.

На другому зборі, який також відбудеться в Марбельї і почнеться 1-го лютого, в планах команди шість спарингів. Склад, який буде готуватися до другої частини сезону, стане відомий ближче до виходу команди з відпустки.

В союзные времена чемп СССР в конце ноября заканчивался, тот же месяц отдыха.
Почему так? У ВВЛ команда всегда собиралась перед Новым годом, проводила мини турнир на кортах НСК, а потом полноценные сборы начинались где-то с 5-6 января (если память не подводит). А эти собираются только 12 января, а сборы стартуют с 14. Т.е практически 2 недели под хвост. Как я понимаю, этому составу готовится особо не нужно. Все могут и умеют.