6 грудня 2017 16:17
3

Гусев присоединился к благотворительному проекту "Осуществи мечту"

Полузащитник Динамо Олег Гусев приехал с подарками к детям в рамках благотворительной акции "Осуществи мечту". Олег Гусев вместе с женой Марией и Александрою Лободою посетили детей в доме семейного типа в Броварах.


Дети получили подарки и весело провели время со звездой Динамо. Об этом на своей странице в Facebook сообщила ведущая программы "Профутбол" Александра Лобода.


"А сьогодні у нас здійснена ще одна мрія проекту «Здійсни мрію»! Хлопчик Даня є вболівальником «Динамо», а його кумир - Олег Гусєв! І уявіть собі емоції, коли до вас додому приходить легенда, постерами якої обвішена ваша кімната! Уявили? Тепер помножте їх ще на 10)


А взагалі були дуже круті емоції! Даня - сирота, який до того ж має непросте захворювання! Він живе у будинку сімейного типу у соціальному містечку в Броварах! В нього ще є 7-ро братиків і сестричок! І всі сьогодні отримали подарунки від Олега та Маші Гусєвих! І ми разом з ними поринули у дитинство: збирали трансформерів та майстрували дівочі браслетики)


Взамін, мама Галя пригостила нас смачнющими пирогами! І грець тій фігурі! Я не змогла втриматись)


Це якщо коротко про наш день)".

Кто сказал : - грець тій фігурі! - мама Галя или Саша ? )))
А на снимке, кроме Саши, что-то не наблюдаю веселья.
Сховати
Ваня Иванов, Олега Анатольевича очень трудно "спровоцировать" на улыбку. И перед камерами, и без, из личного опыта говорю.
Сховати
Kostik, это я знаю, я про детей говорю. )