30 листопада 2017 12:56

На НСК "Олимпийский" состоится церемония награждения "Футбольные звезды Украины-2017"

8 грудня на НСК «Олімпійській» у Києві відбудеться друга щорічна урочиста церемонія нагородження «Футбольні зірки України-2017», організована ФФУ та Асоціацією футболістів-професіоналів України.


Традиційно, під час церемонії оголосять переможців у ряді номінацій, серед яких – символічна збірна найкращих 11 гравців України, найкращий арбітр, найкращий тренер чоловічої та жіночої команд, найкращі гравці у кожному з видів футболу, спеціальні відзнаки за особливі футбольні проекти року, що минає. У фіналі церемонії буде вручений «Золотий м’яч» найкращій футболістці та найкращому футболісту.


Футбольні вболівальники зможуть взяти участь у визначенні найкращого голу 2017 року. До 3 грудня відбуватиметься вболівальницький відбір найкрасивіших забитих м’ячів на офіційній сторінці ФФУ у фейсбуці. А безпосередньо під час прямої трансляції церемонії телеглядачі визначать найкращий гол шляхом смс-голосування. Слідкуйте за новинами про детальні умови голосування на нашому сайті та у соціальних мережах.


Подивитися наживо церемонію «Футбольні зірки України-2017» можна буде на телеканалі «Футбол 1», який є офіційним транслятором матчів збірних команд України з футболу.