29 листопада 2017 10:51
1

Игорь ЯВОРСКИЙ: "Морозюку скоро 30, но я верю, что он может прогрессировать"

У цій рубриці читач зможе ознайомлюватися зі стислими характеристиками футболістів, які виступають у Чемпіонаті Української Прем’єр-Ліги та з найкращого боку проявили себе в останньому календарному турі. Відповідні характеристики даватимуть професіонали своєї справи — колишні гравці й нинішні тренери, а також фахівці, завдання котрих — робити необхідні акценти.


Захисника «Динамо» характеризує експерт Ігор Яворський:

Характеристика. Добротний зрілий футболіст правого флангу.

«Плюси» в грі. Універсалізм: на своїй бровці може приблизно на однаковому рівні зіграти як захисник і півзахисник. Флангова передача. Підключення в атаку. Виконання штрафних правою ногою. Гра головою, попри низький зріст. Гармонійна взаємодія з будь-яким партнером на бровці.

«Мінуси» в грі. Нестабільність, яка надто проявляється в іграх із сильнішими суперниками. Схильність до «неординарних» рішень, які йдуть на шкоду команді. Деяка прямолінійність дій. Також Миколі складно протистояти швидшим фланговим футболістам і віддавати паси на протилежний край поля.

Перспективи. За кілька місяців йому виповниться 30, однак я вірю, що він може прогресувати. Свідченням цього є те, що сьогодні саме Морозюк став капітаном «Динамо». З другого боку, в його долі багато залежатиме від кадрової комплектації столичної команди.
Объективно потолок Коли это был донецкий Металлург. Если б не кризис он бы в Динамо Киев некогда не играл.