28 листопада 2017 15:36
1

Денис БЕЗБОРОДЬКО: "Я отдам все силы, чтобы обыграть "Динамо", если мне дадут шанс"


– Ви – вихованець школи “Шахтаря”. Зараз на “Десну” чекає матч з принциповим суперником донецької команди – київським “Динамо”. Наскільки гра проти динамівців принципова саме для Вас та чи хотілося б зіграти?

– Я б сказав, що у чомусь гра принципова, тому що все-таки моє серце належить “Шахтарю”. Я думаю, щоб обіграти “Динамо” я віддам всі сили, якщо мені нададуть шанс. Я б дуже хотів зіграти.


– Нещодавно “Динамо” програло у Лізі Європи “Скендербеу” й показало, напевно, не дуже якісну гру… Чого Ви чекаєте від кубкового матчу? Чи буде він іншим, і чи буде у “Десни” шанс?

– Я дивився гру зі “Скендербеу”. У “Динамо” грало багато молодих футболістів. Я думаю, це стало причиною поразки. Вважаю, що проти нас вони вийдуть не таким складом. Нам буде дуже важко. Але, як кажуть, шанси є завжди, навіть коли їх немає. Тому будемо виходити, боротися і намагатися обігравати “Динамо”.


– “Десна” може виграти Кубок України?

– Цілком можливо. Хоча це один шанс на мільйон. Але опускати руки ніколи не варто. І поки є шанси – потрібно ними користуватися.


– Скоро у Вас відпустка. Вже думали де її проведете, або поки не будуєте планів?

– Зараз всі думки про гру з “Динамо”. Після неї почнемо думати про відпустку. Але поки думками на тренуваннях і на грі “Десна” – “Динамо”.

Сопли подотри,воспитанник даунбасса!!!