24 листопада 2017 16:19

Звезды Премьер-лиги. Артем Полярус

У цій рубриці читач зможе ознайомлюватися зі стислими характеристиками футболістів, які виступають у Чемпіонаті Української Прем’єр-Ліги та з найкращого боку проявили себе в останньому календарному турі. Відповідні характеристики даватимуть професіонали своєї справи — колишні гравці й нинішні тренери, а також фахівці, завдання котрих — робити необхідні акценти.


Півзахисника «Олександрії» характеризує експерт Артур Валерко:


Характеристика. Вправний гравець флангу атаки, спроможний загострити дії команди за рахунок швидкості та хорошого володіння м’ячем.


«Плюси» в грі. Насамперед швидкість і здатність контролювати м’яч. Вміє синхронізувати свої дії з командними. «Двоногий».

«Мінуси» в грі. Пройшов вік футбольної перспективності. Є суто атакувальний гравцем, який інколи недопрацьовує в обороні. Має підтягти гру головою.

Перспективи. Полярус — вихованець олександрійського футболу. Свого часу Артем не використав шанс заграти в «Динамо», тому чи не оптимальна перспектива для нього — стати легендою рідного міста. Тим паче для такого порівняно невеликого населеного пункту, як Олександрія, наявність «свого», котрий заграв на найвищому рівні, є своєрідною атестацією якості.