24 листопада 2017 09:55
16

Виктор ВАЦКО: "Шапаренко еще раз показал свой высочайший потенциал. Ни одного неточного паса!"

Комментатор ТК "Футбол" Виктор Вацко в своем твиттере высказался об игре динамовца Николая Шапаренко в дебютном еврокубковом матче против "Шкендербеу".


"Шапаренко сьогодні ще раз показав свій височенний потенціал! Розумний, конструктивний, спокійний з м’ячем, більшість передач - вперед. Жодного неточного пасу не пригадаю! Молодчина!".

Поки в Динамо тренерами фізруки - то всім перспективним і молодим нічого не світить, на мою скромну думку.
Парень не плохой, но где гарантия, что он и так дальше будет играть, стабильности нашим футболистам не хватает, постоянно держать планку не каждому под силу, а на всплеске эмоций каждый дебютных матчей каждый может выдать. Груз ответственности в большем футболе не одного футболиста загубила, нужен действительно талантливый тренер под молодеж
Неплохо видит поляну ,хороший пас , слабоват в отборе ,несколько тягуч.Ну добавит , если хорошему тренеру попадется ))))
и Шапаренко, и Русин показали, что у нас очень перспективная молодежь, кроме них есть Леднев, Алибеков и прочие игроки, которые хорошо себя проявили у Морозова, но боюсь, что наши руководители про..бут их...Михайличенко, Тымчик, Лукьянчук уже пошли по рукам...
красивый парень-без вопросов-если не будет сковываться-будет играть
Шапаренко-будущее "Динамо"
Шапаренко вчера не плохо с играл ,поначалу его действия были немного "скованы"(пас назад и поперек),а потом не боясь брал на себя инициативу активно играя на атаку ,с учетом травмы Сидорчука (до апреля), операции Буяльского и востановление, в средней линии мало игроков и на них долго не выедешь Корзун,Шепелев,Гармаш ,нужно давать больше время Шапаренку играть
Пока в составе есть "звезды" типа Буяльского, Корзуна и Сидорчука - Шапаренко и другим молодым ребятам ловить нечего. Своих разогнали по арендам и свободными агентами, а всякий мусор по Европам покупают.
Мне лично очень понравилась игра етого парня!!!
І навіщо ця чергова ляпота Вацка - " височенний потенціал"...Він що зробив хоч одне загострення своїм пасом чи індивідуальною дією, чи обіграв одного-двох суперників? Всі паси були ближньому, поперек чи назад. Колись, ще в даоекі 70-і 16-річний Олег Таран в першій грі за дубль вийшов і забив ЧОТИРИ голи, а 17-й Ігор Добровольський, зі слів тренера дубля московського Динамо своїми діями приніс на полі перемогу Ністру. Хто такі Таран і Добровоьський пояснювати не треба, бо в них був і потенціал і його реалізіція. Як на мене, то Вацко доволі часто смішить своїм "архіпророцтвом".
Сховати
Без загострень??? Ми дивились різні матчі)))))))))))
ALud, момент з 2 голом був з пасу Шапаренка
ALud, вы или вовсе не понимаете в футболе или просто трепетесь.
ALud, Ви точно дивилися цей матч?
Сховати
Барвинок, Повірте мені, що не лише цей матч, а й усі матчі Ю-19 і Ю-21 і там дійсність ще жахливіша за стан речей в основі, куди можна ще когось прикупити. В ігровому плані кого небудь і скільки небудь готового під основу немає і близько. І це не лише проблема молодих динамівців, а всієї системи підготовки в усій структурі Динамо - більшість талановитих футболістів вікової категорії Ю-17 вже серез півроку перебування в Ю-19 втрачають свою індивідуальність, стають просто гвинтиками системи контролю м'ча заради контролю, уникаючи практично прояву власної ініціативи на загострення ситуації на чужій половині поля і в більшості випадків спрощують ситуацію через зловживання пасами назад і до воротаря чи поперек поля (якщо ви бачили як виглядали рік назад ті ж Попов, Янаков, Шапоренко, Булеца, Русин і порівняйте їх з теперішніми по матчах за Ю-21). І приклад того ж Буяльського показує, що здібний гравець в Динамо потребцє 3-5 для досягнення рівня основи, а в Європі далеко непоодинокі випадки, коли в 17-19 грають непросто яскраво епізодично, а постійно і на ведучих ролях. До речі, показовим є факт, що молодий Таран в Динамо так і не розкрився, хоча в 17-ому віці мав дуже і дуже гарну пресу в тій же Європі, а його тренер по РУ Горбач колись висловив думку, що варто було Лобановському попробувати його в основі в тіж 16-17 років, хоча коли ВВЛ ставили тоді такі питання, то він відбувався словами, що він його "фактично не бачить в Динамо" по тій причині, що він в рік проводить по кілька десятків матчів за юнацьку збірну союзу.