21 листопада 2017 16:44

"Динамо": Кравец и Гармаш продолжают тренироваться по индивидуальной программе, все остальные в строю

У вівторок на навчально-тренувальній базі «Динамо» у Конча-Заспі команда Олександра Хацкевича провела частково відкрите для ЗМІ передматчеве тренування, яке передує грі п’ятого туру групового етапу Ліги Європи проти «Шкендербеу».


Зазвичай такі тренування проводяться на стадіоні, на якому відбудеться сам матч, проте цього разу через значну відстань до стадіону тренерським штабом було вирішено трохи змінити передматчеву програму.

Частково відкрите для ЗМІ (регламенті перші 15 хвилин) тренування відбулося за два дні до гри, а передматчеве заняття команда проведе напередодні матчу, в день вильоту до Албанії, і також на своїй заміській базі.

У вівторок у тренуванні взяв участь цілий ряд молодих гравців. До вже досвідчених Шепелєва, Циганкова та Бєсєдіна долучилися Миколенко, Смирний та Шапаренко, які вже встигнули дебютувати у складі першої команди (останній – у попередній грі проти «Зірки»), а також Русин та Вантух, які ще не мають подібного досвіду.

За індивідуальною програмою як і раніше тренуються Гармаш і Кравець. У загальній групі займався Віталій Буяльський, який не допоможе команді у грі в Албанії через дискваліфікацію. Після перемоги над «Зіркою» та скорочення відставання від лідера чемпіонату команда тренується у відмінному настрої.

Завтра у програмі «біло-синіх» ранковий збір на базі та медобстеження. Після теоретичного заняття на гравців чекає останнє перед вильотом тренування. Далі – обід та відпочинок. О пів на шосту команда вилетить чартерним рейсом до Тирани, куди дістанеться за дві години (о пів на сьому за місцевим часом, різниця з київським становить одну годину).

Ввечері прямо в готелі Sheraton Tirana відбудеться регламентна передматчева прес-конференція Олександра Хацкевича та одного з гравців команди. Час початку прес-конференції призначено на 19:45 за місцевим часом (20:45 за київським).