20 листопада 2017 10:10

Марко ДЕВИЧ: "Ничто бы не заставило меня пропустить игру сборной"

Эксклюзивне інтерв'ю Марко Девича FootballHub.


Про Олександра Рикуна


- Рикун на мене справив враження найталановитішого футболіста з яким я грав. Шкода, що є такий талант, який не зробив більше.


Про стосунки із Мироном Маркевичем


- Між мною і Маркевичем не було ніколи великих конфліктів. А те, що було – це нормальні речі без яких важко прогресувати. Ображався він і на мене, інколи я був не задоволений, що десь мене не поставив. Але Маркевич золотими літерами вписав своє ім’я в історію Металіста і я йому багато чим завдячую.


Про незабитий пенальті Олімпіакосу


- Багато хто вважає, що цебуло безвідповідально, але я був впевнений в собі. Робив вигляд, що буду сильно бити, аби голкіпер раніше стрибнув, але так вийшло. Дякую Богу, що ми забили на останніх хвилинах і пройшли далі.


Про період в Шахтарі


- Я старався витискати максимум із того ігрового часу, який в мене був. Дуже складний період, не знаю чому так сталось. Інші люди, інші гравці, інші характери.


Про не приїзд у збірну через весілля


- Це така дурниця, я вас прошу. Я пам’яю усе, ніби це було вчора. Я зробив знімок у Харкові, шкода, що не можу його знайти, я б вам його віддав. Я подзвонив, сказав, що така ситуація і не можу через травму зіграти. Запитав, чи треба мені приїжджати, щоб ви подивились? Вони сказали, що ні.