17 листопада 2017 13:00

Сергей МИЗИН: "Путин заходил в раздевалку сборной Украины после матча с Россией"

Інтерв'ю Любомира Кузьмяка з екс-гравцем Динамо, Дніпра, Карпат і збірної України, найрезультативнішим хавбеком вітчизняного чемпіонату.


Про Маркевича


– Мирон Богданович – мудра людина. Він вміє знаходити виконавців, які роблять результат. В нього сильна психологія. Спочатку, коли новачки приїжджали в колектив, одностайності не було. Але потім від цього не залишалося і сліду.


Про Сабо

– Путівку в життя однозначно він мені дав. Поставив у склад, довіряв… Сабо – дуже емоційна людина. Не знаєш, чого чекати від нього, у цьому полягає складність.


Про Лобановського


– Глиба. Коли людина тебе викликає на особисту розмову, і одним поглядом пояснює тобі, як ти маєш зіграти, то це рівень. Жодної іншої установки більше не потрібно.


Про Шевченко


– Справжній егоїст на полі. Навіть у юному віці володів доброю нахабністю – не звертав увагу на інших. Робив так, як вважав за потрібне. Піти на кількох суперників? Жодних проблем. Після цього відчув впевненість, власне "я" і почав додавати.


Про Путiна в роздягальни збірної України пiсля матчу з Рссiєю на "Лужниках"


– Згодом, після гри на "Лужниках", до нас у роздягальню заходила вся делегація, зокрема і Путін. Я вже не пригадую, як він поводився, хто і що там казав. Після гри було не до цього – всі втомлені. Мені він взагалі не цікавий.


Про гол Шевченко Фiлiмонову


– Андрій Миколайович каже, що бив. Повіримо йому. Той епізод, що передував штрафному, абсолютно рядовий, таких по сто за матч трапляється. Я прикрив корпусом м’яч і отримав поштовх у спину.