16 листопада 2017 18:02

Алексей ГУЦУЛЯК: "Наша сборная полностью переиграла шотландцев"

Молодіжна збірна України у рамках відбору до Євро-2019 провела два поєдинки проти команд Англії та Шотландії. Якщо у першому матчі українці вдома поступились «левам» із рахунком 0:2, то на виїзді з шотландцями підопічні Олександра Головка з аналогічним рахунком святкували перемогу. У першому матчі у складі «синьо-жовтих» зіграли також двоє карпатівців Олексій Гуцуляк та Олександр Осман. Інформаційний центр ФК «Карпати» поспілкувався з Олексієм Гуцуляком, який підсумував результати української молодіжки та поділився сподіваннями на суботню гру «зелено-білих» з «Маріуполем».


«Не можу сказати, що ми повністю задоволені результатами двох матчів, адже у першому поєдинку проти збірної Англії поступились вдома 0:2. У цілому, гра з англійцями вийшла досить хорошою, бойовою; про це після матчу сказав і тренер. Ми мало допускали помилок, але суперник показав свій клас, – каже Олексій. – У матчі з Шотландією збірна України повністю переграла суперника, тому перемога є абсолютно заслуженою. Чесно кажучи, навіть важко згадати, коли Шотландія намагалась атакувати ворота Луніна. У нас зберігаються хороші шанси на вихід із групи, адже наразі ми ділимо другу сходинку з нідерландцями. Попереду ще багато поєдинків, тому все в наших руках», – розповідає карпатівець.


«Скажу, що маріупольці – хороший колектив, де грають досвідчені, майстерні виконавці. Звісно, легко не буде, але результат вирішить тільки гра. Звичайно, у пам’яті ще лишився неприємний рахунок у Маріуполі, тому є бажання реабілітуватись за поєдинок першого кола. Впевнений, що команда буде битись за результат».


«Матч без глядачів – великий мінус для нас, адже вболівальники «Карпат» завжди вирізнялись своєю шаленою підтримкою. Але, впевнений, що цей фактор не завадить нам показати свою гру та досягти бажаного результату», – підсумував нападник.