14 листопада 2017 19:36
1

"Верес" рассматривает возможность проведения домашних матчей на львовском стадионе "Скиф"

9 листопада у місті Львові в рамках підготовки до проведення товариського матчу національних збірних Україна – Словаччина та гри 1/4 фіналу Кубку України ФК «Львів» (Львів) – «Дніпро-1» (Дніпро), була проведена нарада з питань безпеки та інспекція стадіону «Скіф».

У зустрічі взяли участь директор Департаменту з питань безпеки та стадіонів ФФУ Іван Федоренко, ректор Львівського державного університету фізичної культури Євген Приступа, президент ФК «Львів» Роман Михайлів та директор команди Остап Борис,генеральний директор ФК рівненського «Вереса» Андрій Паньків, а також працівники львівської арени «Скіф».

Метою інспекції стало звернення ФК «Верес» щодо можливості проведення матчів Української Прем’єр-ліги на стадіоні Львівського державного університету. У ході зібрання було розглянуто інфраструктуру арени, особливу увагу приділено евакуаційним шляхам, обговорили питання нумерації секторів та енергозабезпечення стадіону, провели інспекцію роздягалень команд, кімнат арбітрів, делегата, допінг-контролю.

Представників футбольного клубу та функціонерів зі Львова було ознайомлено з нормативними документами проведення змагань та оновленим Положенням про категорії стадіонів. Департамент з питань стадіонів та безпеки проведення змагань надалі буде слідкувати за реконструкцією стадіону та облаштуванням прилеглої території стадіону «Скіф»

Наступного дня стадіон «Скіф» відвідали голова Комітету з питань стадіонів та безпеки проведення змагань Геннадій Прокопович та команда Делегатів ФФУ та офіцерів з безпеки західного регіону, які були запрошенні на стажування та перегляд гри Україна – Словаччина.

фигасе, еще стад, у них там во львове стадионов больше, чем в киеве)))