31 жовтня 2017 14:38

"Это абсолютная глупость и чушь". Григорий Козловский опроверг информацию о передаче "Карпат"

Президент «Руху» Григорій Козловський в ексклюзивному коментарі «Футбол24» спростував інформацію про свою співпрацю з «Карпатами».


- Як і ви, я про це дізнався із медійного простору. Це є абсолютна дурня. Перший сайт, який подав таку інформацію, це Tribuna.com, який є філіалом російського сайту. Але для чого вони вкидають таку фейкову інформацію – я не розумію. Мені важко пояснити, бо це є абсолютна нісенітниця.

Щодо того, чи ведуться якісь переговори… Я завжди казав і буду казати, що ми товаришуємо з Карпатами. Це – нормальний процес, адже всі між собою спілкуються і дружать. Але про ніякий перехід клубу мова взагалі не йде.

Я узагалі є противником того, щоб клуб комусь належав – Козловському, Димінському чи комусь іншому. У Львові повинна бути народна команда. Має бути створена народна рада, де існуватиме публічність і відкритість, де усі розумітимуть, який бюджет і куди витрачаються гроші тощо. За зразок структури беру Барселону. Інвестори повинні наймати собі президента для того, щоб він виконував певні завдання. Якщо так колись станеться, що мене візьмуть на цю роботу, я з радістю погоджуся.

Оці всі розмови, що хтось когось купив, продав за гривню, – це абсолютна дурня. Нам потрібно думати, як зробити народну команду. Ось це – завдання №1. Все інше – це, напевно, брак в інформаційному полі. Тому люди щось вигадують.


Олег Бабій