25 жовтня 2017 17:41
10

Ляшко выиграл полмиллиона гривен на ставках на "Шахтер" и "Ливерпуль"

Лідер фракції Радикальної партії Олег Ляшко виграв півмільйона гривень не в лотереї, а завдяки ставкам на футбольні матчі Ліги чемпіонів.


"Ставив там, де високий коефіцієнт. Ставив на "Шахтар", за який вболіваю, ставив на "Ліверпуль". Виграв, заплатив податки. Так я і раніше заробляв гроші. До речі, з Росітою (дружиною - Ред.) Я познайомився 20 років тому в залі ігрових автоматів", - повідомив "Обозревателю" Ляшко.

За словами політика, виграші були анонімними, і він не був зобов'язаний їх декларувати, однак як сумлінний громадянин вирішив не приховувати додатковий дохід.


"Кожен політик і можновладець зобов'язаний бути чесним. Я живу чесно: поставив ставку, виграв, задекларував, сплатив податки, а не повів у "тінь". Ніхто не живе на одну зарплату. Чому ми боремося за підвищення зарплат? Щоб люди змогли на них нормально жити. А зараз 90% українців отримують зарплати в конвертах і не платять податки", - підсумував Ляшко.

особенно интересно делать ставки когда знаешь итог встречи заранее... но верить азартному человеку... эта статья как искушение для людей с зависимостью! Не ведитесь! Если он выиграл такие деньги значит ставит в 3-4 раза меньше (тобишь тоже не малые денюжки). Представляю сколько он просадил на воздух перед тем как "заработать")))
Вот везучий, падла ! )))
А со ставок платятся налоги? Что-то я никогда не платил)
Во скотыняка двуликая
шляшко за шлюхтер
Я двмал он на петушиных боях бабки поднял. Ээх
Ну нарешті. А то я став переживати чи придумає Ляшко як відбілити вкрадені гроші. Невже він думає що в Україні живуть всі дурні?
И какие на фиг налоги ты оплачивал? На сколько я знаю, налоги платит букмекерская контора, а не тот кто выиграл.
Ага, а билет со ставкой сохранился? А выигрыш кто выплачивал? Ахметов на на руки наличкой? Ну если так, то тогда да, верю! Клоун и проходимец.
Отримав взятку , як казав Мосійчук на потреби партії, задекларував її як виграш у букмекерів , і можеш далі вважати електорат придурками ...