25 жовтня 2017 14:09

Андрей НЕСТЕРОВ: "На "Динамо" не нужно особо настраивать"

У двох попередніх виїзних протистояннях «Карпати» не пропускали, а преса відзначала якісну гру львів’ян в обороні. У Кропивницькому і Полтаві від дзвінка до дзвінка відіграв Андрій Нестеров, який за версією кількох українських ЗМІ потрапляв до символічних збірних туру.


Вже у неділю на «Карпати» чекає нове випробування віце-чемпіоном київським «Динамо». Про те, з яким настроєм «леви» готуються до наступного туру, а також про гру з «Ворсклою» Інформаційному центру ФК «Карпати» розповів центральний захисник «зелено-білих».


«Ми провели хороший поєдинок в Полтаві, який залишив по собі лише позитивні враження, – каже Андрій. – Чи можна назвати нашу перемогу сенсаційною? Ні, для мене це не сенсація. В останніх двох матчах «Карпати» зіграли на «нуль». Це приємно, але хочу зазначити, що це заслуга всієї команди. Так, у Кропивницькому ми, на жаль, не забили, але змогли перемогти «Ворсклу». Завжди приємно вигравати, тим більше, ми давно чекали цієї перемоги. Сподіваюся, що вона додасть нам позитивних емоцій і впевненості».


«Ми не здобували перемог у дев’ятьох турах поспіль? Відверто кажучи, я не рахував, скільки матчів ми не могли виграти і не звертав уваги на цю серію. Відчував і знав, що от-от виграємо. Мали це зробити у Кропивницькому, але не склалося. Фортуна до нас повернулася вже в Полтаві», – розповідає оборонець.


«Динамо» – найбільш титулований клуб нашої країни. Я знаю, що кияни не вигравали у чотирьох матчах поспіль, але це футбол, всяке трапляється. Думаю, нам і не треба особливо налаштовувати на таку гру. По-перше, гратимемо вдома при підтримці рідних вболівальників. По-друге, всі прекрасно розуміють, хто нам протистоятиме. Жодної ейфорії після виїзної перемоги у нас не буде. Лише зібраність і налаштування на важку гру», – запевнив Нестеров.