24 жовтня 2017 18:17
2

Артем БЕСЕДИН: "Александр Николаевич сделал замечание, нужно к нему прислушиваться и не допускать подобного в дальнейшем"

Напередодні вильоту до Олександрії на матч 1/8 фіналу кубка України нападник «Динамо» Артем Бєсєдін розповів про підготовку команди до поєдинку і про суперника:

- У тих футболістів, які грали, було відновлення, у інших - звичайне тренування. У звичному режимі готуємося до поєдинку з «Олександрією», розбираємо помилки, які допускали в минулому матчі з «Шахтарем» і постараємося не допускати їх в кубковій зустрічі.


- З огляду на насичений графік, на перший план виходить відновлення?

- Так, відновлення і підтримка форми, адже між іграми всього два-три дні. Це непросто, але у нас є гравці, які мають менше ігрової практики - в разі ротації складу вони повинні і доводити свою спроможність.

- «Динамо» відносно недавно зустрічалося з «Олександрією» в чемпіонаті, яка ваша думка про цю команду, чим вона примітна?

- Це дуже хороша команда за підбором гравців. Зараз у клубу є певні проблеми, але ми не повинні звертати на це уваги - потрібно їхати на виїзд і показувати там свій футбол, що ми і зробимо.

- «Олександрія» одного разу вже вибивала «Динамо» з кубка України, тепер захочете віддати борг?

- Звичайно, потрібно не залишити їм шансів, пройти далі в Кубку України і готуватися до наступних матчів. Думаю, все буде добре, кожен футболіст, який вийде на поле, викладеться на всі 100%.

- В останніх матчах тренер випускає вас і в напад, і на фланг - це не заважає зосереджуватися на виконанні своїх функцій?

- Ні. Футболіст повинен бути універсалом, і де йому скажуть, на ту позицію він і має виходити, показувати хорошу гру і виконувати ті функції, які від нього потрібні.

- Після матчу з «Шахтарем» тренер зробив зауваження з приводу вашого виходу на заміну. У вас була розмова з цього приводу?

- Очевидно, йому щось не сподобалося. Потрібно було підсилити гру в атаці і зміцнити в обороні. Коли я вийшов, ми не переходили за центр поля. Було дуже складно вписатися в ритм цієї гри. Олександр Миколайович зробив зауваження, потрібно до нього прислухатися і не допускати подібного надалі.

Артем не опускай рук. Продолжай работать. Скоро все изменится к лучшему
Молодец Артём, правильный ответ как бы тяжело не было!