24 жовтня 2017 12:06
4

Александр ХАЦКЕВИЧ: "После матча с "Шахтером" потеряли еще двух футболистов, к имеющейся обойме добавим группу молодых ребят"

Підготовку «Динамо» до матчу 1/8 фіналу Кубка України проти «Олександрії» прокоментував наставник столичної команди Олександр Хацкевич.

- У кожній грі потрібно перемагати - це найголовніше. Починаємо новий для нас турнір, Кубок України, ставимо завдання перемогти в ньому. Після гри з «Шахтарем» ми не дорахувалися двох гравців, але до наявної обоймі додамо групу молодих хлопців. Це анітрохи не знімає з них відповідальності за результат у грі в Олександрії.

- Ці два футболісти додалися до гравців що знаходяться в лазареті?

- Так, до Сидорчука та Віди, які не готуються до матчу, приєдналися Корзун і Мораес. У Микити досить сильний забій, а у Жуніора проблема з бічною зв'язкою. Як запевнили доктора, до матчу з «Карпатами» бразилець буде готуватися.

- Уже визначилися, кого з гравців молодіжного складу привернете до підготовки до матчу?

- В принципі так. У вівторок у нас буде розминка, після неї і оголосимо.

- Останні матчі в чемпіонаті невдало складалися для обох команд, це накладе якийсь відбиток на прийдешню зустріч?

- У нас зовсім інший турнір, 1/8 фіналу Кубка України складається всього з одного матчу. На першому місці стоїть досягнення позитивного результату.

- «Динамо» доведеться провести три поспіль виїзних матчі, як до них буде вестися підготовка?

- У нас такий графік починаючи з 15 липня. Відновлення, розминка, гра... Так, зараз чекають три гостьових матчі. Будуть переїзди і перельоти. Сил це не додає, приділимо більше уваги відновленню, цим досить професійно зараз займається наш медперсонал.

- Підбираючи гравців з молодіжної команди, ви орієнтувалися на їхні виступи в чемпіонаті U-21, або на тренування за першу команду?

- В першу чергу ігри показують стан гравця на сьогоднішній день. Плюс, дає певну інформацію і тренувальний процес. Ми ж більше будемо виходити з позицій, які нам необхідно «закрити» молоддю.

Особенно ужасная ситуация у Динамо в полузащите травмированы (Сидорчук,Корзун),кто же там с играет или Хацкевич поставит снова супер универсала Буяльского от которого пользы что в оборонительных что в атакующих действиях полный 0
Такі масові втрати є не що інше як поганий рівень передсезонної підготовки - команда фізично виглядає непереконливо навіть в ЧУ.
- У кожній грі потрібно перемагати - це найголовніше.
Учитывая товарняк с Олимпиком, 5 игр без побед(2 поражения). Подряд!!!. Хорошо хоть об этом говорим, значит цели ясны....
Отличная возможность молодёжи доказать тренеру что они способны играть в первой команде!!!!