20 жовтня 2017 16:35
10

"Украинская правда": Ахметов заплатил Марлосу миллион долларов за согласие стать украинцем

Президент футбольного клубу "Шахтар" Рінат Ахметов виплатив бразильцеві Марлосу 1 мільйон доларів бонусних за його згоду змінити громадянство на українське, щоб виступати за збірну України.


Про це повідомляють джерела "Української правди" в донецькому клубі.


Таким рішенням Ахметов вирішив відразу питання з продовженням контракту для Марлоса в "Шахтарі".


За інформацією джерела, після виплати підйомних Марлос погодився підписати з донецьким клубом новий контракт на 4 роки, хоча перед цим був згоден тільки на два роки.


До того ж, тепер півзахисник не вважатиметься легіонером у "Шахтарі", що також дуже важливо Ахметова, враховуючи засилля бразильців у складі чемпіонів України.


Зазначимо, що Марлос дебютував за збірну України в матчах відбору на ЧС- 2018 з Косово і Хорватією.


У прес-службі ФК "Шахтар" заявили УП, що не уповноважені давати коментарі телефоном.


"Українська правда" надіслала відповідний інформаційний запит і чекає на відповідь, яку в прес-службі пообіцяли надати найближчим часом.


Раніше повідомлялося, що наприкінці вересня своїм указом президент Петро Порошенко надав Марлосу українське громадянство.


Тренер збірної України Андрій Шевченко запевняв, що півзахисник "Шахтаря" Марлос отримав український паспорт, тому що хотів стати українцем, а не через отримання змоги грати за збірну.


Як відомо, в українській Прем'єр-лізі існує ліміт на іноземних гравців: максимум 7 легіонерів можуть бути на полі у складі однієї команди.

Так это и так было понятно. Выгодно это в первую очередь ЩД. А шумиху вокруг сборной специально раздули, чтобы отвлечь внимание. Хотя, Марлос игрок высокого уровня и сборной не помешает, если тренерский штаб сумеет использовать его сильные качества без ущерба для сборной (додуматься, в решающем матче лучшего игрока поставить на не свою позицию).
Если правда то это так патриотично. За наши деньги сделали Марлоса Украинцем. Браво. Подсказали расценки.
Как же противно всё это
А как же бонусы?
- 2 слова на Украинском на камеру - 1к уе
- шевеление губ во время гимна - 3к
Что тут сказать, спасибо!
а нас рать!
ви всьо врьоте
Він прийняв нашу культуру та мову (?!? українську? а він її чув?) і дуже-дуже хотів стати українцем. сам шева сказав. він його мови і сам навчав. української.

зі цікаво: а яке громадянство дітей шеви і якою мовою (крім англійської) вони говорять. Хочаб з бабусею і дідусем спілкуються? чи стареньки на свою пенсію не мають змоги провідати внуків в Лондоні?
Новость № 2 : азметов заплатил 1 млн. дол. Порошенко, чтобы тот выдал Марлосу паспорт.
Новость № 3 : ахметов заплатил Шеве 1 млн. дол., чтобы тот выпускал Марлоса в основе.
Новость №4 : чистая прибыль от всего этого составит 10 млн. дол.
Ну вот и всё стало ясно, а нам тут бравады втирали про то как Марлос уважает нашу культуру, язык и т.д. Та срать он хотел на всё с высокой колокольни.
Сховати
Парамон, данная статья - это тоже самое, если бы ты что-то на заборе прочитал
газетенка до сих пор пиарится на Марлосе