17 жовтня 2017 17:29

Игорь КОСТЮК: "Отработали тактику, которую хотим использовать в матче с "Интером"

У середу, 18-го жовтня, команда «Динамо» U-19 проведе матч-відповідь Юнацької Ліги УЄФА проти італійського «Інтера».

Нагадаємо, перша гра завершилась внічию 2:2. Поєдинок розпочнеться о 14.00 і пройде на стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського. Напередодні зустрічі старший тренер динамівських юнаків Ігор Костюк розповів про підготовку команди:

- Готуємося у звичайному режимі, готуємося до гри в гарному настрої. На щастя, майже всі футболісти здорові, і на всіх ми можемо розраховувати, за винятком Олега Лиги і Максима Духана, які відновлюються після травм.

Проаналізували перший матч з «Інтером», провели роботу над помилками, всі хлопці перебувають у бойовій готовності. У вівторок у нас було передматчеве тренування, на якому ми відпрацьовували тактичні моменти, які хочемо використовувати завтра в грі, з урахуванням поправок, що ми зробили після першого матчу.

Що стосується «Інтера», ми, звичайно, точно не можемо знати, як вони будуть проти нас грати. У них є свій тренер, який, можливо, готує якісь сюрпризи. Все залежить від нас самих, а не від суперника: від того, як будемо налаштовані, яку самовіддачу проявимо, і як вдасться виконати те, що ми тренували.

Бачив рекламу і афіші з інформацією про майбутній матч Юнацької Ліги УЄФА. Звичайно, для хлопців це важливе випробування, вони нечасто грають на такому великому стадіоні з підтримкою глядачів. Тому ми сподіваємося, що прийде багато вболівальників, будемо раді їх бачити. Їхня присутність стане додатковою мотивацією для наших молодих гравців.