9 жовтня 2017 16:03
2

ФФУ пригласила на матч Украина - Хорватия около 1 тысячи участников АТО

Підтримати національну збірну в поєдинку проти хорватів, який відбудеться сьогодні, 9 жовтня, о 21:45 на НСК «Олімпійський», прийдуть сотні Героїв АТО. Серед них, зокрема, будуть і бійці легендарної 79-ї окремої десантно-штурмової бригади з Миколаєва. Відповідні запрошення були надіслані військовим Федерацією футболу України.


Окрім бійців та ветеранів 79-ї ОДШБр та інших частин на принциповий матч також запрошені слухачі Національного університету оборони України. Серед них також є чимало військовослужбовців, які захищали Україну на Сході. Вболівати за головну команду країни прийдуть на «Олімпійський» і близько 130 військових, які виступають за футбольні команди міністерств і відомств Сектору безпеки і оборони, які є учасниками Ліги АТО.

перевод стрілок? а то всі за білети накинулися. ффу не винна. ффу патріот.
вони мячі роздавали. а тут приведуть цілих 1000 воінів АТО.
тільки по факту виявиться аби 10-20 АТОшників реальних було. а не таких як у нас менти і прокуратура. сидять за 300 км , але корочки необхідні є.
Не здивуюся , що павелко, костюченко і холодницький беж мають необхідні корочки.
Прикро тільки за справжній воїнів.
Ну і ввечері показуха: кілька ранених у формі і павелко з порохом уступають їм свої місця і подають пледи. Затра на всіх каналах фото. Воїнів буде кілька, але скажуть більше 1000.

зі а Ви тут з якимись квиточками морочитеся.
Сховати
Владимир, первая мысль, после прочтения, была точно такая же : рассадят пару десятков человек для проформы, а остальные будут "ряженные". (((