3 жовтня 2017 18:19
27

Ультрас "Динамо" призвали болельщиков игнорировать матч сборной Украины против Хорватии

Ультрас «Динамо» обратились к другим украинским болельщикам, призвав их бойкотировать матч сборной против Хорватии из-за ситуации с продажей билетов по паспортам.

- Звернення до фанатів "Динамо" Київ та інших футбольних клубів.

Тиждень тому в мережі було опубліковане звернення до президента України, підписане переважною більшістю провідних фанатських рухів країни. На жаль, ніякої реакції на факт явного порушення Конституції України, від влади не було.

У зв'язку з цим ми, фанати "Динамо" Київ з об'єднання WBC, закликаємо всіх фанатів нашого клубу та інших українських клубів, та й взагалі адекватних вболівальників - ігнорувати матч, організатори якого, в особі ФФУ, відверто наплювали на права громадян України.

У нашому розумінні борг кожного порядного фаната "Динамо" - не бути «покірним бараном», в той час коли ФФУ, порушуючи чинні закони України, робить процес покупки квитків і попадання на стадіон на цей матч можливим тільки при пред'явленні посвідчення особи.

Також хочемо нагадати, що цей відбірковий цикл - на Чемпіонат Світу, який пройде в країні, яка веде відкриту військову агресію проти України. Цей факт, в сукупності з натуралізацією Марлоса, фанатами повинен трактуватися однозначно. І фанати, які переживають лише за підтримку на стадіоні в цьому матчі, або дурні та недалекоглядні люди, або маріонетки, які мають особистий інтерес, - говорится в заявлении на странице WBC на Фейсбуке.

вот это раздуют эту тему в великом футболе с пенисовым
Сховати
Артём, нафикты это гавно вообще вспоминаешь?!!! Какая тебе разница, что там будет "дуть" пенисов?!!! Лично я не смотрю это, не читаю перепосты про это - и чувствую себя нормально и всем того же желаю !!!
Сховати
SUGUS, а с чего ты взял, что я смотрю его передачу??
Сховати
Артём, если не смотришь, то правильно делаешь.
Тогда, тем более, не понятно зачем про это дерьмецо вспоминать.
Сховати
SUGUS, да потому что они там сидят и наговаривают на дк и фанов, а за собой не замечают, что у самих рыльце в пушку...а самое обидно,что вся ффу и кдк под ахметом ходят и кротовским фанам и игрокам на поле разрешают локтями махать, по яйцам соперников бить, фаны на поле выбегают, пиротехникой злоупотребляют....а так согласен с тобой, что не в тему написал за великий футбол
Сховати
Артём, всем обидно от того что происходит, но лучше реально не смотреть и не вспоминать пенисовщину.
вот это раздуют эту тему в великом футболе с пенисовым