29 вересня 2017 13:18
4

ФОЗЗИ: "Уже выросло пару поколений болельщиков, уверенных, что пока Лужный не будет кого-то бить в перерыве, дела не будет"

Шоумен и вокалист ТНМК Александр «Фоззи» Сидоренко прокомментировал на своей странице в Фейсбуке победу «Динамо» над «Партизаном» (3:2).

- В футболі завжди є чому радіти. От добре, що Динамо немає у FIFA. Бо тоді б в них були оцінки в районі 60 балів. Зі 100 можливих. І, судячи з сьогоднішнього першого тайму, такі оцінки були б завищеними. Не кажучи вже за рівень зарплатні.

Чому вони другий тур поспіль виходять розслабленими, важко зрозуміти. Вже пару поколінь вболівальників виросло, які впевнені, що поки Лужний когось не битиме в перерві, діла не буде. І спробуй тепер таким щось сказати про розриви між лініями, або відсутність конкуренції на флангах. «Які лінії, які фланги?», - скажуть вони у відповідь: «Тільки бити», - написал Фоззи.

Игроки по ходу мазохисты.
Вся справа в тому, що з 1960-х років тренерам не потрібно було "накачувати" гравцв у перерві, команда сама била того чи тих, хто сачкував, не жалів себе. Тому й виживали в Динамо справжні бійці-гладіатори - Щегольков, Островський, Соснихін, Медвідь, Турянчик і особливо Сабо.. . А зараз вже не те покоління: просто крикнеш на нього і воно вже в"яне.
Иди лучше пой, у нас все Лобановские, все всё знают, как играть, как тренировать, звезда херова.
Сховати
shaga, а что он не так сказал? Слово "бить" здесь наверно больше в переносном смысле он использовал, потому как теперешние игроки очень ранимые существа, и силу к ним применять нельзя, это может быть конец ихнего развития как игроков, игрок сам себе приговор поставит. Но жёсткость дожна быть до предела во всех требованиях. Думаю только так их можно воспитать, в настоящих бойцов.