22 вересня 2017 17:48

Андрей ПОЛУНИН: "Ярмоленко не нужно игнорировать немецкую прессу. Она за такое просто уничтожит"

У розмові з "Футбол 24" экс-гравецб "Нюрнберга" Андрій Полунін пояснив, що треба Андрiю ярмоленко..


- У першій грі в нього не все вдавалося, зате в наступних матчах було просто супер. Дай Боже, щоб Ярмоленко продовжував у тому ж дусі. Дуже приємно, що футболісти із нашої першості можуть гідно виступати у топовому чемпіонаті.


У Ярмоленка вже є досвід Коноплянки. Тобто, він не повинен повторити помилки Жені, від якого вимагали більше відпрацьовувати позаду. Спади бувають у кожного футболіста. Головне – інтегруватися.


оправда, особисто мене насторожив випадок після матчу із Фрайбургом. Ярмоленко вийшов на останні 10-15 хвилин, не зумів себе проявити, після чого відмовив журналістам у коментарі: "Не сьогодні". Ось цього не потрібно робити. У Німеччині преса спроможна дуже сильно впливати на все. Якщо ти не спілкуєшся із пресою – вона тебе просто знищить. Був випадок, коли журналісти зняли Берті Фогтса із посади головного тренера збірної Німеччини. Тож навіть якщо зіграв невдало, мусиш приділити журналістам хоча б хвилину-дві. Кажу це з власного досвіду. Важливо відповідати на їхні запитання, аби вони бачили, що ти не закритий.