19 вересня 2017 17:25
6

"Динамо": "Мы не получили ни одного официального документа из Апелляционного комитета ФФУ, но было принято решение сыграть с "Вересом" без зрителей"

ФК "Динамо" (Київ) інформує вболівальників, що рішенням Апеляційного комітету ФФУ відмовлено у задоволенні скарги клубу на рішення КДК ФФУ про покарання ФК "Динамо" матчем без глядачів та грошовим штрафом.


Згідно з рішенням вищевказаних органів футбольних інституцій, наступний домашній матч чемпіонату "Прем`єр-ліги" має відбутися за порожніх трибун.

Станом на 19.09.2017 ФК "Динамо" не отримав жодного офіційного документу з Апеляційного комітету ФФУ про вказане рішення, яке було оголошено нашому представнику на засіданні комітету.

Проте, не оцінюючи законність вказаного рішення, враховуючи обмеженість часу на підготовку наступного футбольного матчу, керівництво ФК "Динамо" прийняло рішення про виконання рішення ФФУ та проведення матчу 23.09.2017 з "Вересом" за порожніх трибун.

Це рішення прийнято виключно в інтересах уболівальників, які бажають відвідати наступний домашній матч із донецьким "Шахтарем" і ми, у свою чергу, не можемо їх залишити без свята футбольного дійства, яке за чергової недбалості та неповороткості футбольних чиновників поставлене під загрозу.
Уроды ФФУшные, гореть вам в аду!
Труханову даже не надо засуживать. Достаточно дать 5-6 желтых карточек.
Труханову даже не надо засуживать. Достаточно дать 5-6 желтых карточек.
А сейчас еще на матч с Вересом, ВСУНУТЫМ В ПРЕМЬЕР-ЛИГУ РЫЖИМ, назначают Труханова, который во ВСЕХ своих матчах засуживает Динамо! По-моему Майдан-3 все равно будет...
А потом не получится, что содержанки рыжего (павелко и К) сделают вид, что - т.к. они не предупредили КАКОЙ матч можно проводить без зрителей - если на матч с кротами придут зрители - Динамо это кодло снова впаяет 0:3 ?!!!
Сховати
юрий, у такому випадку буде Майдан-3.