15 вересня 2017 17:39

Иван ШАРИЙ: "Хацкевич и Лужный сказали ребятам: "Не позорьте букву "Д" на футболке"

Легендарний форвард «Ворскли» Іван Шарій поділився з «Футбол24» своєю думкою про матч «Динамо» - «Шкендербеу».


Про те, чому у «Динамо» виникли проблеми в першому таймі: Кияни вийшли грати на перемогу – це зрозуміло. Але десь думали собі, що візьмуть албанців малою кров’ю. Не вдалося – свої моменти Динамо не реалізувало. Потім ще й пропустили. На другий тайм вийшло зовсім інше Динамо і все стало на свої місця.

Не бачу нічого страшного в тому, що перша половина матчу не вдалася. У футбол грають два тайми. Перший знадобився для розвідки. А у другому ми побачили справжнє Динамо. Підсумковий рахунок – по грі.

Про те, що сказали Хацкевич і Лужний гравцям в перерві: Я думаю, що там було все спокійно. Просто сказали хлопцям: "Не ганьбіть літеру "Д" на футболці". Скендербеу – не та команда, з якою можна втрачати очки.

Про вихід Мораеса в допомогу Мбокані: Належало забивати і переламувати рахунок на свою користь. Тому такий крок головного тренера – абсолютно виправданий. Динамо – явно сильніше від суперника, але це треба було довести не словами, а ділом. Я, чесно кажучи, навіть після першого тайму був спокійний і впевнений у тому, що кияни переможуть.

Про те, чи справився Сидорчук з обов'язками капітана: Так, Сергій вчора зіграв дуже непогано. Можливо, це якраз капітанська пов'язка його надихала. Грав на команду, забив красивий гол.

Про гру Кадара: Я не прихильник того, щоб усіх собак вішати на Кадара. Окрім нього в центрі оборони діє Хачеріді. Хтось із півзахисників міг зустріти албанця заздалегідь. Та ще й Коваль не врятував. Кадар – гравець непоганий. Просто ще не адаптувався до кінця.


Олег Бабий