12 вересня 2017 11:14
13

"Сподіваємось, що чиновникам Федерації вистачить мужності" - заявление фанатов "Динамо" Киев "Родичі" в официальном паблике Фейсбук

Вчера поздно вечером фанаты "Динамо" "Родичі" обнародовали в своих официальных пабликах в Фейсбук и Телеграм следующее заявление.


ЗАЯВА!!!


Останнім часом у вітчизняному футболі можемо спостерігати ганебну тенденцію, коли боротьба за «місце під сонцем» ведеться не на полі, а в кабінетах можновладців. З Прем’єр-Ліги була зухвало викинута «Десна», завдяки кулуарним домовленостям, потім наш рідний клуб «ДИНАМО» Київ було незаконно покарано матчем без глядачів за піротехніку в Одесі, сьогодні ФФУ намагається уже зараз вирішити долю чемпіонату, відібравши 3 очки у команди Києва через спір щодо гри в Маріуполі.


Спекулюючи на питанні патріотизму, Федерація Футболу України перетворюється на кишенькову політичну партію в руках старих-нових «хазяїв життя». Спортивні принципи поступаються місцем корупції та безвідмовному виконанню наказів «князьків», які зруйнували свій край, та вперто простягають руки до тих, які вистояли.


Нам байдуже, де, коли, і за яких обставин відбудеться гра. Але ми впевнені на 100%, що саме футбольне поле має вирішити, хто кращий. Сподіваємось, що чиновникам Федерації вистачить мужності, щоб прийняти справедливе рішення, і не стати «федерастами»…

Так вони і є "федерасти!" Мені дивно, як УЄФА закрило очі на те, що в чемпіонаті є клуби, які належать одному власнику? Нонсенс!!!
наказів «князьків», які зруйнували свій край, та вперто простягають руки до тих, які вистояли.

Оце дуже влучно! Всю ту пампасну шваль вимести з Києва! Нехай в Маріуполі живуть, грають і тренуються.
наказів «князьків», які зруйнували свій край, та вперто простягають руки до тих, які вистояли.

Оце дуже влучно! Всю ту пампасну шваль вимести з Києва! Нехай в Маріуполі живуть, грають і тренуються.
"саме на футбольне поде" Динамо Київ і вирішило не виходити.
Сховати
Jew, жаль таких людей как ты... без мозгов...
Сховати
Dynamix, А якого розміру мозок треба мати, щоб обзивати іншу людину за її точку зору?
Сховати
Dellmar, "точку зору" надо обосновать или аргументировать! А не лишь бы высрать что-нибудь!
Уважаемая администрация сайта, я уже обращался Ваше внимание на этого человека, но Вы почему-то проигнорировали мое предупреждение.
Сховати
DK Fan, пускай высказывает, ну забанят его, так он другой акаунт сделает и будет точно тоже писать
Jew, І правильно зробили!!!Бо чому Динамо Київ має їхати туди де за 20км проводяться бойові дії.А ті хто туди їздить всі вони пляшуть під одну музику одного артиста.
Jew,
На футбольне поле в досяжності артилерії та СЗВ терористів.
А чому всі мовчать про те, що Маріуполь узагалі не повинен грати в УПЛ?
Тут і договорняки минулого сезону і дві команди від одного власника…
Згоден 100% !
+++