4 вересня 2017 10:02

Григорию Суркису - 68!

Вельмишановний Григорію Михайловичу!

З нагоди Вашого дня народження маємо велику честь та чудову нагоду від імені всіх динамівців привітати Вас із цією подією і висловити Вам нашу глибоку повагу та визнання!

З кожним роком ми все більше усвідомлюємо величезну роль, яку Ви відіграли у відродженні та розвитку футбольного клубу «Динамо» (Київ), у становленні та зростанні всього футболу незалежної України.

Ми особливо пишаємося також тим, що впродовж багатьох років Ви гідно представляєте нашу державу в керівництві європейського футболу. Посада віце-президента УЄФА, яку Ви обіймаєте, свідчить про абсолютну довіру до Вас усієї континентальної футбольної спільноти.

Відтак сьогодні, у нелегкий для України час, саме Ви є надійною опорою в захисті інтересів нашої держави в міжнародних футбольних інституціях. Ваш високий професіоналізм, багатий досвід та щирий патріотизм не один раз прислужилися українському футболу. Зокрема, саме Вам Україна завдячує незабутньою сторінкою у своїй історії – Євро-2012! Сподіваємося, що і фінал Ліги чемпіонів УЄФА, котрий очікує на Київ наступного року, Вашими стараннями так само пройде на найвищому рівні.

Цього дня від душі бажаємо Вам міцного здоров’я, родинного благополуччя та нових звершень у всіх Ваших благородних справах!

Ігор СУРКІС,
президент ФК «Динамо» (Київ)

Олександр ХАЦКЕВИЧ,
головний тренер ФК «Динамо» (Київ)

Oлег ГУСЄВ,
капітан команди ФК «Динамо» (Київ)