31 серпня 2017 13:22
7

Лука ЛОЧОШВИЛИ: "Общался с Игорем Суркисом и Александром Хацкевичем. В "Динамо" верят в меня"

Після підписання контракту з ФК «Динамо» (Київ) Лука Лочошвілі вирушив на клубну базу в Чапаївку для проходження відновлювальних процедур. Тут він і поділився думкою про переїзд в Україну та новий крок у футбольній кар'єрі.

- Сьогодні щасливий для мене день, я став гравців великого клубу - «Динамо» (Київ). Це зовсім інший рівень, велика і яскрава історія. Був на стадіоні, на клубній базі, де створені всі умови для роботи. Я прийшов у «Динамо», щоб зростати як футболіст, хочу завойовувати нові трофеї. Буде складно, адже тут зовсім інший рівень, але я готовий піднятися і відповідати йому.

- Хто був ініціатором вашого переходу до «Динамо» (Київ), як довго селекціонери спостерігали за вами?

- «Динамо» Тбілісі очолював український тренер В'ячеслав Грозний, він мене і порекомендував керівництву киян. Знаю, що потім селекціонери за мною спостерігали в матчах чемпіонату Грузії, за молодіжну збірну. Коли отримав запрошення, довго не сумнівався. Також я дуже вдячний своєму рідному клубу «Динамо» Тбілісі, саме в ньому я став професійним футболістом, зробивши перші кроки у великому футболі.

- У вас уже була розмова з керівництвом «Динамо» Київ, з якою командою почнете роботу?

- Спілкувався з президентом клубу Ігорем Суркісом і головним тренером Олександром Хацкевичем. У мене вірять, уклали довгостроковий контракт, надають всі умови для прогресу. Як мені повідомили, почну тренуватися з молодіжною командою, і своєю грою повинен довести, що гідний перейти в першу.

- До Києва ви приїхали з травмою, наскільки затягнеться відновлення?

- Сподіваюся, що нічого серйозного. На початку серпня пошкодив задню поверхню стегна, з тих пір проводжу реабілітацію. Через три тижні повинен розпочати тренування.

- Відновлення проведете в Києві?

- На кілька днів повернуся в Тбілісі, заберу речі, попрощаюся зі своїми партнерами по команді і рідними. А з 5-го вересня продовжу роботу в Чапаївці.

- Центральний захисник - ваша основна позиція на полі?

- Так, на ній грав і в «Динамо», і в збірних Грузії різного віку.

- Ви далеко не перший представник Грузії, який перейшов до «Динамо» (Київ), що знаєте про своїх попередників?

- В першу чергу згадую про Кахабера Каладзе, для нашої країни це справжня легенда, всі ми пишаємося його успіхами. Звичайно, мені хотілося б піти його шляхом, стати кращим у «Динамо» і рухатися далі. Кахабер показав, що у футболі немає нічого неможливого, потрібно лише вірити в себе і багато, дуже багато працювати.

Справа на фото не брат Ярмоленко?)))
Они всем так говорят, а потом распихивают по арендам, набирая новых темных лошадок.
Сховати
tov_suhov, и это справедливо, кто достоин тот будет в основе
Создаёт впечатление простого, скромного работяги. С хорошими физическими данными. Плюс Грозный плохого не посоветует. Надеюсь всё получиться.
Сховати
Ярослав, Грозный отбирает хлеб у Шаблия))
Удачи и здоровья!
Грозный Гусева рекомендовал ДК в свое время. Может и в этом случае что-то стоящее выйдет?