28 серпня 2017 16:56
12

Журналист: "Интересно теперь посмотреть на всех тех, кто из штанов выпрыгивал, когда учил "Динамо" продавать"

Журналист портала "Футбольный клуб" Богдан Буга поделился своими мыслями о трансфере Андрея Ярмоленко в дортмундскую "Боруссию".


- Цікаво тепер подивитись на всіх тих, хто із штанів вистрибував, коли вчив Динамо продавати :)

Золота клітка, бла-бла. По факту ж маємо: клуб продав Ярмоленка за ціну, яку йому не пропонували навіть на піку попиту - 2-3 роки тому - та ще й два чемпіонства за цей час здобув, що без Ярмоли, на мій погляд, було б нереально.

До слова, зовсім недавно клуб продав свого 5-го (!) форварда, у якого найближчі пару років просто не було б шансів у першому складі, за два мільйони плюс процент від наступних переходів...

Ще одна цифра. Перед сезоном 2014/15 Ігор Суркіс заявив, що Динамо починає вчитись жити в нових економічних реаліях. З того моменту трансферне сальдо клубу, за даними transfermarkt.com, склало +69,73 млн євро.

І це ще не враховані доходи від аренд Беланда (рік в Шальке, рік в Ніцці), Мбокані (Норвіч + Халл), Кранчара (КПР), Кравця (Гранада), Антунеса (Хетафе, з опцією обов'язкового викупу, якщо лишаться в примері).

За аренду Теодорчика на сезон Андерлехт платив мільйон, Штутгарт за Кравця на півсезону - 500 тис. Гадаю, у Динамо це стандартна "такса" (за винятком Мораеса, якого китайці "брали" за 2,1 млн). Отаке... - написал Буга на своей страничке в Фейсбуке.

А кого из украинцев из своей пресловутой школы кроты сами воспитали и продали достойно? Факты в студию... :) А таких и нет!!! :) За деньги награбленные у народа только и покупали бразил... и герои...
потихоньку учимся, но продали фактически по номиналу, если посмотреть, какие сейчас переплаты в 2-3 раза за игроков вспыхнувших на 1 сезон - хвастаться особо не чем.
Игрок класса Данило на рынке стоит 6-7 млн, мы отпустили бесплатно. Велозу, сейчас Вида практически бесплатно уходит. Очень много проколов у клуба.
так ленс драго ідейе не малі гроші
але їх купили за енну суму грошей
а тут можна сказати чистяком
а кто учил? тот кому продать нечего?)
Це перша серйозна продажа з часу продажі Шевченка. Скільки років пройшло? І скільки було потрачено з того часу на трансфери в команду? Хоча, молодець для себе, похвалив, відмітився...
Сховати
ALud, здається мені, що Драговіч і Ленс, також не за малі гроші перейшли
Сховати
andryxa0408, Драговича, начебто, за 18 млн. продали, теж немалі гроші.
Отметился, чтоб место в чартерах сохранить. :)
ALud, а Ідейе, Ленс, Драговіч? Чи рахуєте не серйозними продажами цих гравців. А головне вчасно продали, ніхто з них не заграв, окрім Ленса і то в Турції
Сховати
МВД, а драгович типа не заиграл, да?
А Каладзе, Реброва, Лужного... забыли? По тем временам и на том уровне солидные деньги!
ALud, Бангуру еще продали