8 серпня 2017 00:54
10

"Динамо" заявило на матчи с "Маритиму" 22 футболиста

Футбольний клуб «Динамо» заявив для участі в матчах раунду плей-офф Ліги Європи проти «Марітіму» (Португалія) за списком «А» 22 футболіста.


Воротарі:

1. Георгій Бущан
35. Максим Коваль
72. Артур Рудько

Захисники:

4. Александар Пантич
9. Микола Морозюк
14. Зураб Очигава
24. Домагой Віда
26. Микита Бурда
34. Євген Хачеріді
44. Тамаш Кадар
94. Томаш Кендзьора

Півзахисники:

16. Сергій Сидорчук
17. Сергій Рибалка
18. Микита Корзун
19. Денис Гармаш
20. Олег Гусєв
25. Дерліс Гонсалес
29. Віталій Буяльський

Нападники:

10. Андрій Ярмоленко
11. Жуніор Мораес
22. Артем Кравець
70. Дьємерсі Мбокані

Також за списком «В» ФК «Динамо» може дозаявити гравців, які народилися після 1 січня 1996 року, не пізніше ніж за добу до початку матчу з «Марітіму».
Із цього списку зробив висновок, що найближчим часом ні Віда, ні Гонсалес, ні Мораеш, ні Рибалка, ні Пантич, про яких багато було чуток щодо зміни клубу, Динамо не покидають. Хоча, звичайно, когось можуть продати/відпустити і за кілька годин.
Сховати
Africanda-S, португальця Антунеша теж заявляли на матчі проти Янг Бойс і віддали відразу ж.
Будемо надіятися , що Рибалка, Морайеш, Пантич, Рудько , Кадар підсилять інші команди. Час до 31 серпня ще є.
Это не заявка, это " зарплатная ведомость". Раздутый штат. Который Суркис сам и раздул. Одна из мин замедленного действия под будущее клуба. Очень недалекое будущее. Боливар может не вынести этих 22х.
Сховати
ну що значить "роздутий штат"? Стандартна кількість, як у всіх інших команд. Ні один президент чи тренер не стане тримати в команді, що претендує на якісь здобутки, лише 15-16 гравців.
бущан уже давненько в команде, но ни разу не видел его игру...кто видел, как он стоит в воротах? есть у него шанс побороться с ковалем?
бущан уже давненько в команде, но ни разу не видел его игру...кто видел, как он стоит в воротах? есть у него шанс побороться с ковалем?
Сховати
Бущан на рівні Рудька. Як на мене може трішки краще. але я не розумію наступного: три воротарі по 25 років. Коваль серед них трішки краще ІМХО.
А молоді? Той же Маханьков?
Я б продав би Бущан і Рудька (до останнього ставлюся упереджено. Сильно він нервовий і не читає гру, що передається захисту).
Артём, хотя все 3 вратаря Динамо подвержены "ляпам", но Коваль все таки более стабилен, наверное на уровне психологи.
Жора Бущан с тех пор как перешел по юниорам из Одессы в Динамо, подавал большие надежды, но получил 2 травмы и дважды пропускал почти по пол года если не побольше и по этому его мастерство не растет, не успевает войти в оптимальный тонус. И по последним матчам за молодежную сборную, а потом и за Динамо на сборах, Жора чудит в рамке.
Ребята, я поляк по национальности. Правильно писать Кенджьора.
Как я понял, Шепелев и Цыганков продут по списку "Б".