7 серпня 2017 20:05
3

Сергей КОВАЛЕЦ: "Промах Гармаша? Зайдите в YouTube и посмотрите: даже Роналду и Месси не забивают с трех-четырех метров"

"Футбол 24" обговорив із відомим тренером та телеекспертом матч українського вікенду.


– Динамо вперше в сезоні втратило очки. Чому команді Хацкевича не вдалося перемогти Ворсклу?

– Підвела реалізація. У першому таймі Динамо створило хороші моменти і могло вирішити долю матчу. Перерва пішла на користь Ворсклі, тож 100-відсоткових моментів "динамівці" вже не мали. Кияни можуть нарікати лише на себе. Як сказав Хацкевич: "Якщо не забиваєш – не виграєш". Але суто за грою Динамо виглядало дуже добре.

– Напевно, ключовий епізод матчу – промах Гармаша, перед яким були порожні ворота. Чи може гравець такого клубу і національної збірної дозволяти собі феєричні промахи?

– (Усміхається) Зайдіть у YouTube і подивіться: навіть Роналду та Мессі не забивають з трьох-чотирьох метрів. Це – людина, а людина може помилятися. Думаю, Гармаш і сам до кінця не розуміє, як він не забив у тому епізоді. Але це футбол – виграє і програє команда, а не один-два гравці. Гармаш цей момент згадуватиме довго. Однак усе вже в минулому. Варто перемкнутися на наступні матчі чемпіонату, а також Ліги Європи. Роботи є багато. Потрібно перемагати.


Олег Бабий

Так, і у Роналду і у Мессі були такі моменти, але ж вони забивають по 50 голів в сезон
Есть такие моменты, что не прет, я так называю - "непруха". Как ни старайся, НИЧЕГО НЕ получается. Просто НЕ ПРЕТ и всё. Хоть лбом о стенку бейся, все равно НЕ ПРЕТ. Вот так и "ДИНАМО", старалось, было видно, что хотели победить, моменты создавали, НО НЕ ПОПЕРЛО.
ОБИДНО, ДОСАДНО, но ЛАДНО, ЛАДНО, ЛАДНО...
Є один суттєвий нюасн, Сергію. Одна справа, коли не забиваєш після ривка метрів в 15-30, під гостри кутом, коли на тобі висить захисник, пас дано дуже незручний і т. д. І зовсім інша справа, коли ти підбіг до воріт підтюпцем, захисників і близько немає і навіть маєш час зробити пару затяжок сигарети. Але зла на Гармаша я не тримаю: кожен з нас може помилитись.