3 серпня 2017 17:25

Официально: Федорчук и Кобин - игроки "Вереса"

Рівненський «Верес» підписав ще двох новачків. На правах вільних агентів до Народного Клубу приєдналися Валерій Федорчук і Василь Кобін. Обох футболістів уже заявлено для участі у матчах Української Прем`єр-ліги.

Валерій Федорчук – народився 5 жовтня 1988 року у місті Нетішин Хмельницької області. Зріст – 178 см. Вага – 70 кг. Амплуа – опорний півзахисник. Свого часу встиг пограти за клуби чемпіонату Рівненської області ФК «Вельбівне» та «Ізотоп-РАЕС» (Вараш). Також має досвід виступів за «Кривбас», ФК «Львів», «Дніпро», «Карпати», «Волинь». Минулий чемпіонат провів у складі київського «Динамо» (8 матчів та 1 гол). Володар Суперкубку України – 2016. Фіналіст Ліги Європи УЄФА – 2015. Також, зіграв 17 поєдинків та забив один м’яч за молодіжну збірну України U-21.

Василь Кобін – народився 24 травня 1985 року у селі Страбичово Закарпатської області. Зріст – 179 см. Вага – 74 кг. Однаково добре може зіграти на фланзі оборони та півзахисту. Вихованець СДЮШОР (Ужгород). Раніше виступав за «Закарпаття», «Карпати», «Металіст», «Шахтар» (Солігорськ, Білорусь) та «Шахтар» (Донецьк). У складі «помаранчево-чорних» 6 разів завойовував звання чемпіона України, 5 разів вигравав Кубок та стільки ж – Суперкубок України. Також провів 11 матчів за національну збірну України.