30 липня 2017 11:10

Орест ЛЕБЕДЕНКО: "Эмоции от дебюта забрал итог матча с "Динамо"

Відсутність Ґуідо Кортеджано та Олександра Османа змусила тренера шукати порятунок для лівого флангу захисту у молодіжній команді «Карпат». Нагоду дебютувати в «основі», ще й проти грізного суперника з Києва, отримав вихованець клубу Орест Лебеденко. Карпатівець розповів про емоції після гри з «Динамо».


«Ми не сподівались на те, що грати проти «Динамо» буде легко. Кияни – суперник високого класу, вони це довели. Звичайно, з Ярмоленком грати важко, він не давав себе обігрувати. Хотілось пропустити якнайменше голів. На жаль, вийшло зовсім навпаки.


Тренер просив нас грати агресивніше, діяти вужче до футболістів суперника, не давати їм себе обігрувати. Провалювали конкретні епізоди, а динамівці такого не пробачають. Шкода, що у наші ворота залетіло кілька «простих» м’ячів. Рома Мисак зіграв впевнено, та десь не пощастило.


Мій дебют? Всі емоції забрала гра та кінцевий результат. Зараз важко аналізувати матч. Приїдемо до Львова, подивимось на свої помилки, будемо намагатись з новими силами підійти до поєдинку зі «Сталлю», – підсумував Лебеденко.