13 липня 2017 19:02
3

Украинский арбитр получил назначение на матч Лиги чемпионов УЕФА

Комітет арбітрів ФФУ отримав від УЄФА призначення на матч Ліги чемпіонів для арбітра міжнародної категорії ФІФА Анатолія Жабченка.


У вівторок, 18 липня, Анатолій проведе принциповий двобій між чемпіоном Македонії «Вардаром» та лідером чемпіонату Швеції «Мальме». У першому матчі непоступливих суперників, на очах у заповненого вщерть Нового стадіону у Мальме, була зафіксована бойова нічия 1:1. Матч-відповідь обіцяє бути захоплюючим видовищем, адже на кону – подальша боротьба за вихід у плей-офф найпрестижнішого клубного турніру Європи.


Проводити зустріч Ліги чемпіонів, яка відбудеться на стадіоні «Младост» у місті Струміца, Анатолію допомагатимуть досвідчені асистенти Олександр Войтюк та Сергій Беккер. Четвертим арбітром призначено арбітра міжнародної категорії Олександра Дерда.


Зазначимо, що ця зустріч є першим матчем Ліги чемпіонів цього сезону для представників України.

ФФУ, Павелки, Жабченки: это такая " мелочевка" на фоне тех событий, которые происходят в стране... никто этим заниматься не будет.
А на счёт того, что у него российское гражданство и он в базе "Миротворца". И кстати, он судит матч за Суперкубок, с росс. гражданством, это как?
Сховати
Седой, а ни как. Почитайте заявление ультрас о Суперкубке - там слегка развёрнуто ху из кто сидит в фуфуфу