13 липня 2017 15:28
3

Реваз ДЗОДЗУАШВИЛИ: "В Шепетовке Маркевич меня "кинул". "Блатные" за это чуть не отрезали ему уши"

Великий грузинський футболіст згадав, як працював в Україні в лихі 90-i та сварку з Маркевичем пiд час роботи в "Темпi".


- Грали вдома з Карпатами, які тоді тренував сильний тренер Мирон Маркевич. Перед матчем Мирон Богданович сам запропонував мені зіграти цей матч внічию. Я погодився. Львів’яни йшли у середині таблиці, а нам те очко допомогло б залишитися. До 73-ї хвилини все було гаразд. Рахунок 0:0, усе так, як планувалося. Але в цю мить Карпати нам забили. Відігратися ми не встигли, більше того, на контратаці отримали другий м’яч.

Після фінального свистка з Маркевичем сильно посварилися. Прийшли блатні хлопці, злочинці, які тоді слідкували за порядком у команді. Пояснив їм ситуацію. Вони тоді Маркевичу ледь не відрізали вух. Мирон вчинив непорядно. Не буду сперечатися, шепетівський відрізок роботи трохи зіпсував мою репутацію. Мені сказали, що то Нішніанідзе погодився Маркевичу гру віддати. Мене це обурило. "Ми з тобою колеги, – сказав тоді Мирону. – Я – Реваз Дзодзуашвілі, чогось у футболі досяг. Навіщо ти мене "кидаєш"? Скажи "ні", "не можу" і ніхто б не образився".

признание в катании договорняков
реакция со стороны ФФУ будет?
Сховати
angelus, какая? Темп наказать? Или Маркевича?
Сховати
pricolist1, или покойного Нишнианидзе