28 червня 2017 08:06
3

Вадим КОСТЮЧЕНКО: "Сотрудники ФФУ людей не похищают"

Перший віце-президент ФФУ Вадим Костюченко про причетність футбольного агента до викрадення людини


- Вадиме, скажіть, чи справді Сергій Веселков, якого звинувачують у викраденні людини на Черкащині, є співробітником ФФУ?

- Ні, це не так. Сергій Веселков був сертифікованим футбольним агентом з 2012 року. Потім 2015-го відбулася реформа ФІФА, і футбольні агенти перетворилися на «постійних посередників». Веселков був на екзаменах з переатестації 2015-го у Федерації футболу, проте після того ми його не бачили. Діяльність як футбольний посередник він не веде, контрактів у нього немає, і хоча ліцензія його дійсна, свідоцтва йому на руки ми не видавали – він просто звідтоді жодного разу не з’явився.


- Можливо, це привід в майбутньому ретельніше ставитися до відбору агентів?

- Ми робимо все згідно процедур. Зараз до комплекту документів необхідно долучати довідку з МВС про відсутність судимості, можливо ми розглянемо зміни процедури, і будемо вимагати ще й довідку з психоневрологічного та наркологічного диспансерів. Проте головне те, що ми не приймаємо цих людей на роботу. Ліцензія передбачає засвідчення їхніх професійних якостей і відповідності даному роду діяльності. А про співробітників ФФУ на 100% можу сказати, що вони людей не викрадають.

Ихтамнет?
обалдеть, не получилось футбольным агентом, пошел людей похищать...
обалдеть, не получилось футбольным агентом, пошел людей похищать...