25 червня 2017 17:42
3

Николай МЕДИН: "Динамо" и "Шахтер" "проспали" свои шансы подписать талантов "Днепра"

Футболіст вважає, що наші гранди програли боротьбу за п"ятьох талантів


"На мою думку, "Шахтар" і "Динамо" "проспали" свої шанси, - сказав Плюс Спорту Микола Медін, - Звісно, вони цікавилися п"ятьма юними талантами "Дніпра", але луганський клуб спрацював краще. Не забуваймо, що всі п"ятеро гравців мають українські паспорти, а це також важливо. Усі ці трансфери цілком логічні. "Дніпро" вибув у Першу лігу, а її найталановитішим хлопцям треба рости. Було би нерозумно їх тримати у нижчому дивізіоні.

Нагадаємо, що аж п"ять провідних футболістів вирішили покинути табір "Дніпра". Усі спортсмени проміняли дніпровський клуб на луганську "Зорю". Першим змінив команду Максим Лунєв, підписвши контракт з луганською командою. І ось услід за ним лави "Зорі" поповнили Андрій Лунін, Євген Чеберко, Владислав Кочергін та Олександр Сваток.

только за вратарем можно понаблюдать.
Не треба перебільшувати талановитість цих хлопців, бо якраз талановитих І Динамо, і Шахтар не упускають. Таких талановитих в них і своїх вистачає, та тільки рівню основи з них ніхто не відповідає.
Как бы так не получилось, что проспали только мы, со своими заморочками с НБУ. А кроты могли все это оформить через свой "оффшор", в лице Зари.