23 червня 2017 21:00

Цуриков забил за "Александрию" в контрольном матче

«Олександрія» - «Кремінь» 2:0 Голи: Сітало (15), Цуріков (76)


«Олександрія». 1-й тайм: Паньків (Леванідов, 30), Бацула, Басов, Шендрік, Чеботаєв, Банада, Запорожан, Грицук, Полярус, Щедрий, Сітало;


2-й тайм: Леванідов (Рудик, 60), Стецьков, Гітченко, Бондаренко, Старенький, Огіря, Каленчук (Гранчар, 77), Цуріков, Пономар, Козак, Куліш.


Сьогодні, на центральному стадіоні «Ніка» «Олександрія» провела контрольний поединок з кременчуцьким «Кременем», повідомив офіційний сайт клубу. Зустріч проходила під диктовку олександрійців, які повністю контролювали хід поєдинку. І як результат перемога – 2:0. Відкрити рахунок в матчі випала честь новачку команди Артему Сіталу. Після розіграшу стандарту та невпевненої гри голкіпера, Артем відправив м’яч в пусті ворота.


Відразу ж, за кілька хвилин, подвоїти перевагу власної команди мав шанс Євген Банада, але перегравши кіпера, влучив у каркас воріт. Згодом можливості відзначитися забитими голами мали майже кожен наш гравець лінії атаки та півзахисту, але захисні редути та голкіпер «Кременя» діяли надійно, або удари були не точними. Гості не відсиджувалися в обороні, але їх поодинокі випади нейтралізовувалися на підступах до штрафного майданчика. На 74-й хвилині «Олександрія» залишилася в меншості – за друге попередження з поля був вилучений Андрій Гітченко. Та і це не допомогло супернику.