22 червня 2017 19:26

"Динамо" - победитель ДЮФЛУ U-14!

У Моршині Львівської області у фінальному поєдинку Дитячо-юнацької футбольної ліги України в категорії U-14 «Динамо» перемогло «УФК-Карпати» 3:1, ставши володарем престижного трофея!

До вирішального поєдинку обидва суперники підійшли з рівними показниками. У груповому турнірі і кияни, і львів'яни набрали по сім очок, а в півфіналах звели свої матчі внічию, добившись успіху в серії післяматчевих пенальті.


На 10-й хвилині Назар Волошин завдав першого в матчі удару по воротах, з дальньої дистанції, але неточний. А через шість хвилин рахунок у зустрічі був відкритий. Львів'яни майстерно скористалися помилкою динамівців у захисті, організували контратаку і на передачу в центр штрафного першим відгукнувся Дурдас – 0:1.

Як це траплялося і в попередніх зустрічах, складні ситуації роблять підопічних Віталія Косовського лише злішими і більш згуртованими. Заключний відрізок першого тайму «біло-сині» провели вище всяких похвал. На 29-й хвилині Демиденко знайшов на лінії штрафного відкрився Березанського, той технічно прийняв м'яч і з десяти метрів пробив повз воротаря. А ще за дві хвилини блискучий прохід лівим флангом Волошина завершився прострілом в штрафну на Трикоза і хльостким ударом останнього точно за призначенням 2:1!


У другій половині зустрічі перевага в рахунку ніяк не відобразилась на діях динамівців. Команда продовжила атакувати, повністю володіла ігровою ініціативою. Давалася взнаки велика ціна кожної дії, кожної помилки, в результаті небезпечних моментів біля обох воріт створено практично не було. І все ж, навіть за такої грі момент для взяття воріт наші футболісти знайшли - знову Волошин залишив на фланзі не при справах суперників, прострілив у центр штрафного, звідки Трикоз в дотик забив свій другий в матчі, і третій для команди м'яч!


Динамівці впевнено довели матч до перемоги, ставши володарем першого в своїй кар'єрі кубка ДЮФЛУ!

ДЮФЛУ U-14. Фінальний турнір. Фінал

22.06.2017. м.Моршин, стадіон «Медик». 800 глядачів.

«Динамо» (Київ) - «УФК-Карпати» (Львів) - 3:1 (2:1)

«Динамо»: Фастов (Ігнатенко, 60+2), Хрипчук (Бунчук, 57), Бурдак (Волинець, 60), Трикоз (Карась, 59), Оруджев, Боль - кап, Демиденко, Мазур, Волошин, Попов (Шокун, 56), Березанський. Тренери: Віталій Косовський, Євген Лозинський.

«УФК-Карпати»: Васютик, Назарчук (Махінка, 47), Савчук, Марків - кап, Кашуба, Петрук, Хлань, Хомутовський (Попівник, 52), Груша, Дурдас, Охоцький (Малакі, 24). Тренер: Олег Родін

Голи: Березанський (29), Трикоз (30+1, 55) - Дурдас (16).

Попереджені: Попов (30), Оруджев (39).