18 червня 2017 13:12
10

Александр ХАЦКЕВИЧ: "Сказал Макаренко: "Каким бы ни был ответ, жду звонка", но он так и не перезвонил"

Заместитель главного редактора СЭ в Украине Дмитрий Ильченко в своем твиттере приводит фрагмент из завтрашнего интервью тренера "Динамо" Александра Хацкевича относительно Евгения Макаренко, зимой покинувшего киевский клуб по истечению контракта.


"Хацкевич: "Разговаривал с Макаренко по телефону. Сказал ему: «Каким бы ни был ответ, жду звонка». Все сроки прошли, но Женя не перезвонил…".

О, да тут что ни новость, то пэрлы, то от Хацкевича,то от Суркиса.
Усё понятно. Капець сезону. " Полёт нормальный, падаем " :(
Раньше брали просто свободных , теперь свободных динамовцев - тенденция однако )
Одразу після приходу Хацкевич аби розвіяти песимістичний настрій натовпу пообіцяв що буде підсилення, продаж і купівля нових футболістів. Ось нарешті дочекались - продаж Беланда та повернення Гусєва. Радий, що у Олега буде шанс нормально попрощатись, але це аж ніяк не підсилення)) Ну а ви шоновні мої й далі можете цілувати піпку шановному Ігореві Михайловичу і дякувати за те що ми не Металіст чи Дніпро, а тим часом Суркіс між слів натякає, що ми теж чекаємо рішень по судовим позовам... Як ви вважаєте які це позови? Можливо це по всім тренерам починаючи з Сьоміна? Блохіна? а ще Мілевський, Мбокані (здається з'являлись новини, що ми не виплатили повну вартість клубові) і ще багато багато того чого ми не знаємо. Як ви вважаєте буде Суркіс рятувати ДК в разі несприятливих
судових рішень?
Сховати
Антон, Судові рішення по поверненню особистих коштів Суркісів, які Приват після націоналізації привласнив собі
Подбираем с тротуара .....?
Цирк продолжается в клубе)) Сначала Гусев - 34 года, больше года не игравший нигде и при этом с постоянными травмами (у него хрогическая травма спины). Ну.... а теперь и Макаренко такого же хотят брать. Я офигею с политики клуба и тренерского штаба Динамо. Если нет денег, так и берите с Ю-21, Ю-19 ребят. Они играют постоянно, там есть талантливые ребята( хоть не все), да и азарта у них больше. А слово опыт.... он у всех приходит после матча 5-го на поле) Смешно слушать. Вообщем продолжайте подписывать таких игроков. Ничего не будет светить Динамо и дальше, если они расчитывают на таких игроков. Это просто логично и жизнь.
Тільки почали звільнятись від гравців, які вже не відповідають рівню Динамо, як прийшов новий тренер і всіх підписує назад. Питання навіщо в Динамо гравці, які по пів року не грали нігде.
Сховати
Dellmar, для дотримання балансу рівня клубу та гравців, було вирішено понизити рівень клубу (((
А это уже хамство.
"Динамо" должно забыть об этом непутевом питомце. Я уж не говорю, что как игрок далеко не Демьяненко.
Ну и нахрен он нужен. Это даже не по человечески. Зажранный парень.
Есть молодые пацаны могут и выстрелить.