2 червня 2017 15:55
13

Официально. "Верес" принят в Премьер-лигу вместо "Десны"

Рівненський «Верес» в наступному сезоні буде виступати серед еліти вітчизняного футболу. Сьогодні Народний Клуб отримав відповідний Атестат ФФУ, а також на зборах УПЛ офіційно увійшов до переліку клубів Української Прем’єр-Ліги.


«Я хочу привітати вас з виходом Народного клубу "Верес" до Української Прем`єр-ліги! Разом ми сила! Разом ми сила у прагненні змін і кращого життя, разом ми сила на майдані і полі бою, разом ми сила на футбольному полі і на трибунах. Разом ми сила у молитвах і мріях. Наша мрія збулася і вже за місяць наша червоно-чорна команда стартує у вищому дивізіоні українського футболу! Я вдячний вам, за те, що ми разом мріяли! Особливо та безмежно вдячний нашому партнеру «Лімо» за те, що повірили і підтримали. Знаю, разом ми зможемо ще багато досягти і здивувати не лише Україну, а й цілий світ. Я хочу, щоб ми з вами знову почали мріяти!!! Мріяти про новий і сучасний стадіон у Рівному. Мріяти про "Верес" у єврокубках. Ми це можемо! Бо разом - ми сила!!! – написав у своїй сторінці у ФБ президент НК «Верес» Олексій Хахльов.


Вже відомо, що розпочне новий чемпіонат «Верес» у Маріуполі матчем проти «Іллічівця» (базова дата – 16 липня). Першу домашню гру рівняни проведуть проти «Олександрії» (орієнтовно - 22 липня).

УПЛ - Уе..ны Пи..сы Лицемеры !!!!!!!
Сховати
Я з рівненщини і вболіваю за Верес, але ця ситуа
ція з Десною мене просто вбила. Повний п.......ц, футболу нуль - мафія рулить!