1 червня 2017 15:01
11

Валерий ЯРЕМЧЕНКО: "Ребров сделал для "Динамо" больше, чем оба Суркиса. Зачем так позорить молодого тренера?"

"Футбол 24" обговорює 32 тур УПЛ разом із екс-наставником Шахтаря, Карпат, Іллічівця та запорізького Металурга.


– Валерію Івановичу, у 32 турі зберігалася лише одна турнірна інтрига: хто стане 5-ю командою від України у єврокубках. На вашу думку, чи здатна Олександрія більш гідно виступити у Лізі Європи, ніж Чорноморець?


– Припустимо, приїде в Олександрію команда зі Швейцарії. Як вона там почуватиметься? Український футбол – це жах, розумієте? Що там говорити про Олександрію, якщо навіть Динамо чи Шахтар не впустять у фінал єврокубка. Чому? Бо наша країна не розвивається. Шахтар має великі гроші, але і їх не впустять. Я вчора прочитав, що у Динамо робиться… Футбол в Україні деградує. Дуже важка ситуація.


– Чи дивилися ви вчора прощальний матч Сергія Реброва на чолі Динамо? До речі, якої ви думки про його відставку?

– Так, я дивлюся трансляції матчів. Але у прифронтовій зоні, де я мешкаю, людям не до футболу. Тут постійні обстріли. І навіть зараз, коли ми з вами розмовляємо. Сергія Реброва я знаю дуже добре. Коли я повернувся із Сирії, то взявся тренувати юнаків у Шахтарі. Набирав їх з усієї області. У Горлівці, приміром, взяв Реброва. Він відповідав усім вимогам донецького Шахтаря.


Щоб описати те, як з ним зараз вчинили у Динамо, я навіть не можу підібрати слів. Адже Ребров зробив для Динамо більше, ніж обидва Суркіси разом узяті. Я знаю, що він усім своїм серцем хотів зробити у Києві нормальну команду. Сергій – чесний хлопець і хотів вдячністю відплатити рідному клубу. Але річ у тому, що в Суркіса немає грошей для адекватної команди. У нього нема грошей навіть для того, щоб відповісти на теперішній склад Шахтаря, який продав багатьох своїх гравців.


Вболівальники це знають, але бояться сказати. А я не боюсь. Не хочу жодним чином образити Суркіса, але для чого так ганьбити молодого тренера?

Ребров – мовчить. Я не телефонував йому, хоча можу це зробити у будь-яку хвилину. Що з Динамо буде надалі – я навіть не знаю.


– Дніпро не дограв свій останній матч в УПЛ…

– Я вам так скажу: як тільки українські бізнесмени припинили красти – вони тут же закінчили із фінансуванням команд. Ось вам пряма відповідь на ваше питання. А припинили красти – бо вже нічого. Колись критикували Кучму. Але він у порівнянні із теперішнім президентом – маленький хлопчик.


Олег Бабий

Яремченко - герой. Але вболівальники давно кажуть на брак коштів. І не тільки.
Просто у наших багатіїв мода на власні футбольні клуби проходить. І обходяться з ними, як з непотрібом - викидають на смітник без будь-якого жалю і докорів сумління. А замість совісті у них самі знаєте, що росте.
Припинили красти? :-) Ну-ну.
Про Кучму лучше б молчал ибо тот до сих пор командует парадом. Показательным индикатором того что система пала будет - пожизненно заключенные всех от Кучмы до Ахметова, Пинчуки и другие менее гламурные "кровосиси". И только большие силы извне могут путем реформ
лечить эту болезнь десятилетиями... У каждого из них армия поклонников (и в прямом и в переносном). А что касается футбола! То теперь люди должны понять свою ошибку когда они кричали мол -"пусть покупает кого хочешь твои деньги чтоль" - теперь надеюсь каждый поймет что таки да! мои и ваши деньги просто выкидывали на воздух без малейшей боязни прогореть. Мы как древние римляни ходили в колизей получая свою часть хлебушка и зрелища на секундочку забывая что все мы рабы системы.
А це нічого, що саме Кучма у свій другий термін "розплодив цей олігархічний фурункул". Це ж при ньому повилазили із підворіття бізнесмени-злодії(так звані дніпропетровські) і бізнесмени-вбивці(так звані донецькі). І "Україна без Кучми" - перше усвідомлення людей, що вони самі своїм вибором затягують зашморг на власних шиях.
"Колись критикували Кучму. Але він у порівнянні із теперішнім президентом – маленький хлопчик." Так вот этот кучма и выростил всех теперишних олигархов. Так сказать построил всю систему.
нууууу. паличку не треба так гнути...
"...як тільки українські бізнесмени припинили красти – вони тут же закінчили із фінансуванням команд..." А финансирование Шахтера продолжается, и что теперь думать после слов Яремченко?.... :)
Сховати
zaseta, А что тут думать? Все и так знают куда перечисляются субсидии и как выгодно контролировать торговлю с ДНР ЛНР...
Что-же Яремченко так объехал стороной своего "пахана"? :))) Или тот не крал? Тот вообще Украину в войну втянул!!! Денег нет у Суркиса, ну допустим нет для покупки супер-пупер, но реконструкцию стадиона Динамо все-же затеял в это время! Дальше посмотрим что будет...
Сховати
FCDKFan, Війна у нас не із-за однієї людини, хай би хто це був.
А щодо "далі подивимось", то вже й так все ясно. Достатньо подивитись на результати за останні роки (два сезони Реброва - бальзам на серце) та на пертурбації в клубі. Я б хотів помилятись, але Якщо й не будемо боротись за 2-е місце, то лише тому, що рівень чемпа в цілому сильно впав.