16 травня 2017 13:57

Болельщики минского "Динамо" побывали в гостях у киевлян

Фан-клуб ФК «Динамо» Київ провів екскурсію для вболівальників однойменного клубу з Мінську.


«Динамо» зі столиці Білорусі свого часу підготувало для киян багатьох талановитих гравців: Валентин Белькевич, Олександр Хацкевич, брати Маковські. Зараз в Україні виступає Микита Корзун.

На чолі делегації з Мінську був виконавчий секретар громадської організації «Клуб уболівальників ФК «Динамо» Мінськ» Антон Шелест. Перед початком екскурсії гості відвідали могилу легендарного Валентина Белькевича, залишивши на пам’ятнику шалик ФК «Динамо» Мінськ.


Згодом уболівальники пройшлися територією стадіону від колонади до головного корпусу, подивилися пам’ятники Валерію Лобановському та загиблим динамівцям під час Другої світової війни.

Далі був музей, де екскурсовод розповів гостям про кубки та перемоги команд «Динамо» різних поколінь, присутні з цікавістю роздивлялися фотографії видатних гравців.

У конференц-залі фани змогли відчути себе футболістами та тренерами, неначе на прес-конференції. Після цього гості вирушили до роздягалень, а потім вийшли до чаші стадіону. Наостанок було відвідування приміщення Офіційного Фан-клубу ФК «Динамо» Київ, де знаходиться величезна колекцію футболок, шаликів та інших футбольних скарбів. Антон Шелест подарував нашому клубу шалик ФК «Динамо» Мінськ.