13 травня 2017 17:58
1

Олег ПРОТАСОВ: "Избрание Павелко в ФИФА - признание успешных действий ФФУ"

Технічний директор Федерації Футболу України, видатний у минулому гравець і тренер Олег Протасов прокоментував підсумки 67 конгресу ФІФА в Манамі (Бахрейн), де президента ФФУ Андрія Павелка на 4 роки обрано до найвищого органу правосуддя світового футболу – Дисциплінарного комітету ФІФА.


«Вважаю, що це серйозна подія для українського футболу. Дисциплінарний комітет ФІФА вирішує досить багато важливих питань у всьому світі. І той факт, що вперше представника України обрано до такого поважного органу свідчить про те, що у керівництві вітчизняної футбольної федерації роблять правильні кроки. Це доказ визнання тих дій, які Павелко як президент ФФУ вже зробив для розвитку футболу.

Звичайно для Андрія це обрання додасть робочої мотивації, адже це велика справа, що потребує додаткового часу та уваги. Та я впевнений, що він впорається і з цим, і може на себе взяти ще більше відповідальності.


Тому побажаємо йому успіхів на новій посаді, і пишаємося тим, що інтереси України тепер будуть представлені на найвищому рівні у ФІФА».

Ведь Павелко председатель бюджетного комитета ВР , президент ФФУ и теперь ещё и ФИФА. Когда он будет работать и где? Это же смешно поверить, что человек может хорошо справляться одновременно на всех ответственных должностях.